Sabah akşam kullanmak yetiyor. Uyuzu ve alerjiyi anında bitiriyor. Fiyatı sudan ucuz

Sabah akşam kullanmak yetiyor. Uyuzu ve alerjiyi anında bitiriyor. Fiyatı sudan ucuz
Sabah akşam ardınç ve kükürt sabunuyla beraber bol bol yıkanılması durumunda vatandaşların korkulu rüyası haline gelen alerji ve uyuz hastalığı anında bitiyor. Diğer yandan ardınç ve kükürt sabunları tezgâhlarda 10 TL’den satılmasıyla dikkat çekti.

Zonguldak’ta alerji ve uyuz hastalığının artmasının ardından vatandaşlar aktarlarda organik sabun olan kükürt ve ardınça yoğun ilgi gösterdi.

Aktarlara gelen vatandaşlar uyuz ve alerji için organik olan ardınç ve kükürt sabununa ilgi gösterdi.

Ardından sabunlara ilginin fazla olmasından dolayı aktarlar taleplere yetişemedi.

Öte yandan ardınç ve kükürt sabunları tezgâhlarda 10 TL’den satıldı.

 

 

“BUNLARA BAYA İLGİ VAR”

Aktar İsmail Yılmaz, “Bu sabunlar doğal sabundur. El yapımı sabun. Bir tanesi ardınç sabunu diğeri de kükürt sabunu. Epeydir bir salgın olarak kişilerde şöyle bir şey oluşmaya başladı. Kaşıntı ve uyuza karşı. Sabah akşam bunla beraber bol bol yıkanıyorsunuz. Akşam yatmadan önce bunu bol suyla köpürtüyorsunuz. Sonra az bir şey durduktan sonra bol suyla duruluyorsunuz. Bunu sabah akşam günde 2 sefer tekrarlıyorsunuz. Uyuza ve alerjik şeylere iyi geliyor. Bunlar organik içinde hiç bir katkısı maddesi yok. Bir tanesi ardına ağırından diğeri de kükürtten yapılıyor. Bunlara baya ilgi var. Talep olduğu için daha çok getirttirdim. Tanesi 10 TL’den satılıyor” dedi.

KÜKÜRT SABUNUN CİLDE FAYDALARI

Cildi derinlemesine temizlemekte, ölü derilerden arındırmakta olan bu sabun, cilde mikroorganizmaların yerleşmesini engellemekte, gözenekleri açarak cildin rahat nefes almasını sağlamakta, pek çok cilt hastalığının iyileşmesine yardımcı olmakta ve sıcak havalarda terlemeyi azaltıcı bir etki göstermektedir.

KÜKÜRT SABUNUN SAÇA FAYDALARI

Kükürtlü sabunun cilde olduğu kadar saça da faydası bulunmaktadır. Antiseptik ve hücre yenileyici olan kükürtlü sabun, saçtaki mikropları öldürerek, derideki mikrop kökenli hastalıkların önüne geçmektedir. Saçları iyi ve derinlemesine temizlerken, yağ ve su oranını da dengelemektedir. Bu sayede yağlı saçları normale döndürebilmekte, şaçların doğal bir şekilde güçlenip beslenmesini sağlayabilmektedir. Ayrıca saç kırılmasının ve dökülmesinin de önüne geçebilmektedir.

ARDINÇ KATRANI SABUNU FAYDALARI

Her cilt tipi için kullanılabilir.

Cildi nemlendirme özelliğinden ötürü, yaşlanmayı geciktirme de etkili olan ardıç katranı sabunu cildin sağlıklı ve dinç gözükmesine de katkı sağlar.

Vücutta oluşmuş olan koyu halkalara, lekelere içeriğinde bulunan vitaminler sayesinde etkili olmaktadır.

Hassas ciltlerde dahi beklenen olumlu etkiyi göstermekte olup, PH değerinden ötürü hassas ciltleri tahriş etmeyip derinlemesine temizliği sağlamaktadır.

Ardıç katranı sabunu faydaları konusunda bir diğer husus ise kaşıntı ve ölçeklenme gibi sedef hastalığı semptomlarını hafifletmekte kullanılabildiğidir.

Cilt hücrelerinin büyümesini yavaşlatır böylelikle de cildin görünümünü gençleştirir.

Akne, siyah noktalar, kaşıntı, egzama, sedef hastalığı, mantara karşı kullanılabilir.

Saç dökülmesi, kepek, ölü kıl hücrelerini temizler, pelad, dermatit, uyuz, güneş lekeleri gibi cilt sorunlarında etkili sonuçlar verir.

Ardıç katran sabunu cildin yağlı olmasını önlemede yardımcıdır, cilt yağını dengeler ve cildinizin doğal bir şekilde sahip olması gereken neme kavuşmasını destekler.

Ardıç katranı sabunu faydaları için özellikle uzun süreli ve düzenli kullanım tavsiye edilir.

İlgili Haberler