Binali Yıldırım: 'Başkan Ekrem İmamoğlu, Allah razı olsun' paylaşımını gördüm, çok üzüldüm

Binali Yıldırım: 'Başkan Ekrem İmamoğlu, Allah razı olsun' paylaşımını gördüm, çok üzüldüm
AKP'li Binali Yıldırım, "Seçimlerden sonra bir İstanbullu paylaşım yapmış gördüm, çok üzüldüm. 'Başkan Ekrem İmamoğlu, Allah razı olsun Marmaray'ı yaptın, çok güzel olmuş, eline sağlık.' diyor. İşte böyle, bir hal var memlekette," dedi.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Üsküdar Belediyesince Çavuşdere Spor Sarayı’nda düzenlenen Yerel Yönetimler Şenliği’nde konuştu.

Yıldırım, Cumhur İttifakı''nın son seçimlerden büyük bir başarıyla çıktığını ileri sürerek, yine ilk günkü aşkla 2023-2024 seçimlerine emin adımlarla hazırlandıklarını ve bu seçimlerden de başarıyla çıkacaklarını iddia etti.

Yıldırım, sosyal medyada yerel seçimlerde iki kez yenildiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili bir paylaşıma çok üzüldüğünü de ifade etti.

Yıldırım, şöyle konuştu:

"Seçimlerden sonra bir İstanbullu paylaşım yapmış gördüm, çok üzüldüm. ''Başkan Ekrem İmamoğlu, Allah razı olsun Marmaray''ı yaptın, çok güzel olmuş, eline sağlık.'' diyor. İşte böyle, bir hal var memlekette. Önemli değil, biz hizmeti vatandaş için yapıyoruz. Biliyoruz ki vatandaş da biliyor hem de çok iyi biliyor."

İlgili Haberler