Bodrumlular camın arkasından korkuyla bakıyorlar. Esnaf sevinsin mi korksun mu bilemedi

Bodrumlular camın arkasından korkuyla bakıyorlar. Esnaf sevinsin mi korksun mu bilemedi
Yeni tip korona virüs salgını tedbirleri çerçevesinde uygulanacak olan 17 gün tam kapanma öncesi, vatandaşları Muğla'nın Bodrum ilçesine akın etti. Gün içinde özellikle alışveriş merkezlerinin bulunduğu noktalarda trafik oluşurken, Bodrumlular, hareketliliğin kendilerini salgın nedeniyle tedirgin ettiğini söyledi.

DHA''da yer alan habere göre, Muğla''nın Bodrum ilçesine, büyükşehirlerden 17 günlük ''tam kapanma'' sürecini geçirmek için gelenler, kalabalık oluşturdu. Bodrum''da yaşayanlar durumdan rahatsızlığını dile getirdi.

"TRAFİĞE ALIŞKINIZ"

İstanbul''dan geldiklerini belirten 40 yaşındaki Kaan Kızılateş, "İstanbul''dan geldiğimiz için bize göre bu trafik normal; çünkü alışkınız. Bodrum''da haziranda yaşanan sezon yoğunluğuna benziyor" diye konuştu.

"BEKLEDİĞİMİZ GİBİ YOĞUN"

İstanbul''dan yola çıkarak, Bodrum''a geldiklerini dile getiren Gökhan Ercan (32) da "Beklediğimiz gibi trafik yoğun. İstanbul''dan Bodrum''a doğru bir yoğunluk var" dedi.

''VİRÜSÜ DAHA ÇOK YAYACAKLAR''

Bodrum''da eşi Recep Yılmaz (55) ile yaşayan Neşe Gül Yılmaz (53) ise "Gelmesinler yeter artık. Çok kalabalık. Herkes yerinde dursa daha iyi olacak. Virüsü daha çok yayacaklar" ifadelerini kullandı.

"1 SAATTİR YOLDAYIZ"

Uzun süredir trafikte olduklarını belirten Bütünay Bezereli (45) de "Biz buralıyız. Gelenlerin çoğu göçmen kuşlar, onlar gidince rahatlarız. Yollarda sorun çekiyoruz. 1 saattir yoldayız. Doktora 14.00''te olan randevumuza 15.00''te gidebildik" diye konuştu.

Seher Şahin (36) de Bodrum''da son yılların en yoğun trafiğinin yaşandığını söyledi. Sürücü Lale Azizoğlu (69) ise "Herhalde Türkiye''nin yarısı buraya geldi" dedi.

 

İlgili Haberler