Bağlanan timsahtan polise okkalı kuyruk darbesi

Bağlanan timsahtan polise okkalı kuyruk darbesi
ABD'nin Florida Eyaleti'nde bataklıktan çıkarak, villaların bulunduğu alana giren 2.4 metrelik timsah, polisler tarafından yakalanarak bağladı. Kamyonetin arkasına konulmak istenen timsah bir kuyruk darbesiyle polise vurdu ve kamyonetten düştü.

İzleyen bir kez daha seyrediyor

Florida''da bataklıktan çıkarak villaların bulunduğu alana giren 2.4 metrelik timsahı gören bir vatandaş durumu Florida Balık ve Vahşi Yaşam yetkilileri ile polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen uzman kişi, timsahın arkasından yanaşarak boyun kısmına doğru atlayıp çenesini elleriyle tuttu.

Bir polis memuru da timsahın üstüne atladı. Başka bir polis memuru yırtılmaz bantla vahşi timsahın çenesini bağladı. Ön ve arka ayakları da bantlanın timsah polisler ve Florida Balık ve Vahşi Yaşam yetkilisi tarafından taşınarak bir kamyonete yüklenmek istedi.

Kamyonetin açık kasasına konulan timsah bir hamle yaparak kuyruğu ile bir polis memurunun suratına darbeyi indirdi. Darbeye maruz kalan polis ile diğer yetkililer kendilerini geriye atarken, timsah da kamyonetin kasasından aşağıya düştü. 

Ayakları da bağlı olan timsah kaçamadı. Görüntülerde yok ama timsah tekrar kamyonete konuldu. Bağlandığı bantları çözülen timsah bataklığa geri bırakıldı.  

İlgili Haberler