Hikmet Karaman hüngür hüngür ağladı

Hikmet Karaman hüngür hüngür ağladı
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'u 4-2 yendikleri maçtan sonra açıklamalarda bulundu

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası''nda Fenerbahçe ve Beşiktaş''tan sonra Trabzonspor''u da eleyerek büyük bir başarıya imza attı. Teknik direktör Hikmet Karaman, Trabzonspor''u eledikleri maçın ardından gözyaşlarını tutamadı.

Maçtan sonra ağladığı için konuşmasına ara veren Karaman, daha sonra şu ifadeleri kullandı:

- Maç sonunda ağladım, kolay değil. Bir Anadolu takımı olarak Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı deplasmanda eliyorsun, o arada ligde de zorlu maçlara çıkıyorsun. Oyuncularım bir dönem hak etmedikleri tepkiyle karşılaştı.

- Devre arasında oyuncularıma Real Madrid’in Manchester City ve PSG maçlarını örnek verdim. İlk devre 2-1, 3-1 bitmeliyken mağlup girdik. Oyuncularıma sezon genelinin aksine bu sefer biz geriden geleceğiz dedim.

- Hem Trabzonspor’u oynatmadık hem de biz iyi oynadık. Hak ederek finali oynayacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Berna Hanım’a da ayrı bir paragraf açmak istiyorum. 3. senesi… Kupada final oynamak, düşme hattına inmeden ligi tamamlamak çok önemli.”

- Abdullah hocayı ve Trabzonspor''u şampiyonluklarından dolayı tebrik ediyoruz. Daha 40. saniyede 1-0 geriden geliyoruz, ilk maçtaki skoru da koyarsak 2-0 geriden geliyor bu oyuncular. İlk 45 dakika bana göre 3-1 içeride olmamız gerekiyordu. Ama oyundan kopmadık, müthiş mücadele ettik. Finali ve bu maçı kazanmayı tartışmasız hak ettik. 

- Hakemlere de teşekkür etmek lazım, ne olursa olsun. Şüpheye meal verecek bir maç oldu mu bilmiyorum, iyi bir maç oldu. Kayseri şehrimiz bunu hak etti, final oynamayı hak etti. Tabii finale gidecek takım da saygı duyuyoruz. Çalışmaya devam. 

- Kayserili işadamları, bürokratlar, siyasiler İstanbul''da oynanacak maçta herkes seferberlik yapmalı. Taraftarımız oraya yığılmalı. Bu günkü coşkuyu gördünüz. 1-0 mağlup olmamıza rağmen taraftar bizi müthiş destekledi oyuncular karşılığını verdi.