Baldız eniştesini çırılçıplak gördü soluğu annesinin yanında aldı, Ortalık birbirine girdi

Baldız eniştesini çırılçıplak gördü soluğu annesinin yanında aldı, Ortalık birbirine girdi
İngiltere'de yaşayan David isimli adamın başına gelenler, sosyal medyada alay konusu haline geldi. Eşiyle bebek istedikleri için evlerinde ilişkiye girdikleri sırada, kendilerinden habersiz eve giren baldızına çıplak yakalanan adam, ailede kriz yarattı.

Haberlercom''un haberine göre, İngiltere''de ikamet eden David isimli adamın başına gelen ilginç olaylar zinciri, Amerikan ve İngiltere sosyal medya ağlarında günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

David ve eşi, uzun süredir bebek istiyorlardı. Kendi evlerinin yatak odasında baş başa kalan çiftten David, acıkmasının ardından mutfağına giderek bir şeyler atıştırmak istedi.

YAŞADIĞINI ANNESİNE ANLATTI

Fakat bu sırada evde davetsiz bir misafir daha vardı

Genç kadın ise eniştesini çıplak şekilde gördüğünü annesine anlattı. Duruma sinirlenen David''in kaynanası, genç adama sert çıkarak, yaptığının çok ayıp olduğunu dile getirdi. Kaynananın bu uyarısı, ailede krize neden oldu.

David başına gelenleri sosyal medya hesabından paylaşarak, kullanıcılardan yardım istedi. Genç adam, yaşananlarda suçu olmadığını belirterek, özel hayatın gizliliğine saygı duyulması ve ailelerin, çiftlerin hayatına karışmaması gerektiğini belirtti. Ayrıca baldızlarından da anahtarı geri aldıklarını anlattı.