Odun darbeleri kafasına balyoz gibi indi

Odun darbeleri kafasına balyoz gibi indi
Kilis'te gittiği bir dükkandan çıkarken eniştesinin sopalı saldırısına uğrayan Lokman Happani'yi yoldan geçmekte olan motosikletli polisler kurtardı. Gözünü hastanede açan ve 6 saat müşahede altında tutulan Lokman Happani'nin kafasına 4 dikiş atıldı.

Hayatını polisler kurtardı 

Merkez Mahallesi''nde bulunan bir kurye şirketine giden 45 yaşındaki Lokman Happani, burada aralarında husumet olan ve adliyede katip olarak çalışan 34 yaşındaki Mehmet Fatih Gözükızıl ile karşılaştı.

İddiaya göre, Happani''yi gören Gözükızıl sokağa çıkarak ağabeyine telefon açtı. Kısa sürede motosikletle  kardeşinin verdiği adrese gelen 36 yaşındaki Mustafa Gözükızıl, yanına aldığı sopa ile Lokman Happani''yi dövmeye başladı.

Lokman Happani peş peşe aldığı darbelerle araç lastiklerinin arasına düştü. Mustafa Gözükızıl ise kayınçosuna acımasızca vurmaya devam etti. O sırada olay yerinden geçmekte olan ve kavgayı görerek duran motosikletli 2 polis kaygayı ayırmaya çalıştı. Polisler uyarıları kulak ardı eden Mustafa Gözükızıl''ın suratına biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi ve uzaklaştırdı. Aldığı darbeler sonucu düştüğü yerden doğrulmaya çalışan Lokman Happani kendine uzun süre gelemedi.

Kilis Devlet Hastanesi''ne giden ve burada beyin kanaması geçirme ihtimaline karşı 6 saat müşahede altında tutulan Happani''nin kafasına 4 dikiş atıldı.
Kız kardeşi Mine Gözükızıl ile kendisini döven Mustafa Gözükızıl''ın 10 yıl önce evlendiklerini belirten Lokman Happani bu evlilikten çiftin 1 çocukları olduğunu belirtti.

2020 yılında kız kardeşinin boşanma davası açtığını ve dosyanın şu an İstinat Mahkemesi''nde olduğunu belirten Happani "Gittiğim kargo şirketinde beni Mehmet Fatih Gözükızıl gördü. Hemen sokağa çıkıp telefonla durumu ağabeyine bildirdi. Ağabeyi Mustafa Gözükızıl bir motosikletle kardeşinin verdiği adrese geldi. Beni görünce elindeki odunla saldırıya geçti. Kafama defalarca vurdu ve hastanelik oldum" dedi.

Mehmet Fatih Gözükızıl''ın adliyede katip olduğunu belirten Lokman Happani "Kız kardeşimin boşanma dosyasındaki bazı evrakların yok edildiğini gördüm. Bunun üzerine kız kardeşimle birlikte Adalet Bakanlığı''na şikayet dilekçesi verdik. Bu nedenle aramızda husumet vardı. Beni görünce ağabeyine bildirdi ve bu saldırı gerçekleştirdi. Ben sadece kız kardeşimin haklarını korudum ve koruyacağım" diye konuştu.

Yeniçağ Gazetesi''nin Kilis Temsilcisi olan Lokman Happani, Beşevler Polis Merkezi''ne giderek eniştesi Mustafa Gözükızıl''dan davacı olduğunu açıkladı.

İlgili Haberler