Mansur Yavaş duyurmuştu. KPSS başvuru ücretleri hesaplara yatırıldı

Mansur Yavaş duyurmuştu. KPSS başvuru ücretleri hesaplara yatırıldı
Başkent Ankara'da yaşayan öğrencilerin hayatını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmeye devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘eğitimde fırsat eşitliği’ni sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için sınav ücreti desteği sağladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 2022 KPSS Lisans sınavına girecek tüm Ankaralı adayların banka hesaplarına KPSS Lisans ücreti (115 TL) + Yol Parası (50 TL) olmak üzere toplam 165 TL yatırdı.

“BAŞARILAR DİLER, GÖZLERİNİZDEN ÖPERİM”

Ankaralı adaylara SMS yoluyla paranın yatırıldığı bilgisi verildi.

Mesajda “Kıymetli Yavrum, 2022 KPSS sınav desteğiniz yol paralarınız ile birlikte 280,00 TL olarak ***** Kimlik numaralı H.S.Ş adına isme havale yöntemi ile Vakıfbank üzerinden yatırılmıştır. Herhangi bir Vakıfbank şubesine yukarıda belirtilen kişinin kimliği ile giderek KPSS desteğinizi çekebilirsiniz. Sınavlarınızda başarılar diler, gözlerinizden öperim ABB Başkanı Mansur YAVAŞ” ifadelerine yer verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz ise sosyal medya hesabından “KPSS girecek öğrencilerin yol parasını, sınav desteğini kim düşünür? Tabi ki Ankara’nın başkanı Mansur Yavaş iyi ki varsın Başkan’ım…” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal destek alan vatandaşların  bu yıl da KPSS başvuru ücretini karşılayacaklarını açıklamıştı.

KPSS''ye girecek sosyal yardım alan vatandaşların bu yıl da sınav harcını ödeyeceklerini sosyal medya hesaplarından duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Zorlu ekonomik koşullar, hiçbir gencimizi gelecek hayallerinden mahrum etmesin. Daima yanınızdayım” demişti.

İlgili Haberler