Masterchef’te kim elendi?

Masterchef’te kim elendi?
TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de bir eleme heyecanı daha yaşandı. Peki Masterchef'te dün akşam kim elendi? İşte, 6 Ocak 2022 Masterchef elenen isim ve son dörde kalan kişiler...

Masterchef Türkiye''de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Perşembe akşamı ekrana gelen yarışmanın yeni bölümünde bir eleme heyecanı daha yaşandı.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya''nın jürisinde bulunduğu yarışmada Dilara ve Tahsin arasında eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar kırlangıç balığı ve koruk suyu ile fark yarattı.

Dün akşamın kazananı 46 puanla Tahsin oldu. Dilara ise 42 puanla Masterchef''e veda eden son isim oldu. Böylelikle son 4''e  Eren, Sergen, Hasan ve Tahsin kaldı.

MASTERCHEF DİLARA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Dilara Başaran, 1997''de dünyaya geldi. Liseyi Turizm Anadolu Lisesi''nde okuyan yarışmacı, ardından Turizm Otel İşletmeciliği bitirdi.

24 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılan Başaran, 15 yaşında sektöre stajyer olarak adımını attı. İstanbul''un en iyi otellerinden birinde bu mesleğe başladığını ve 7-8 yıldır da bu şekilde devam ettiğini belirtiyor. Türkiye''nin pek çok farklı bölgesinde, yurtdışında bilinen otel ve restoranlarında aşçı olarak çalıştığını aktaran MasterChef Dilara, emlak sektöründe olan ailesine de zaman zaman yardım ediyor.

2 yılını Kuveyt''te geçiren Dilara Başaran, iyi seviyede İngilizce biliyor. Dilara ayrıca başlangıç seviyesinde de Arapça konuşabilmektedir.