Sedat Peker'in yardımcısı Emre Olur'dan son açıklama. | Sedat Peker paylaştı

Sedat Peker'in yardımcısı Emre Olur'dan son açıklama. | Sedat Peker paylaştı
Günlerdir paylaşım yapmayan Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur, Peker'in açıklama yapacağı tarihi duyurdu. Emre Olur kendisine geldiğini iddia ettiği binlerce tweetinden ardından bir açıklama daha yaptı. İşte ayrıntılar...

Organize suç örgütü lideri olduğu ididasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker twitter adresinden attığı videolar ve paylaşımlarla Türkiye''nin gündemini sarsmaya devam ediyor. 

Sezgin Baran Korkmaz’ın ABD’ye iadesi ve dava süreci hakkında konuşan gazeteci Erk Acarer, Korkmaz’ın elindeki donelerin Sedat Peker‘in de elinde olabileceğini söylemiş, Peker’in seçim dönemine kadar sessiz kalacağını öne sürmüştü.

Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur önceki akşam yaptığı paylaşımlarla Acarer''i doğrulayarak Peker''in ''konuşacağı'' tarihi açıkladı.

Paylaşımının ardından dün kendisine konuyla ilgili binlerce tweet atıldığını söyleyen Olur, Sedat Peker adına açılan sahte hesaplara itibar edilmemesini istedi.

"Sahte hesapları lütfen takip etmeyin"

İşte Emre Olur''un konuyla ilgili kişisel twitter adresinden yaptığı son paylaşımlar;

"Sevgili arkadaşlar; binlerce tweet atıyorsunuz, “23:00’de paylaşım yapılacakmış” diyorsunuz.  
@delicavus_nth ve @uzuncavus_ Sn. Reis Sedat PEKER’in kontrolünde olan kendi hesaplarıdır. Haricinde açılan sahte hesapları lütfen takip etmeyin, tweetlerini paylaşmayın. Bilginize…"

"Silahları dağıtmaya neden devam ettiniz?"

Sedat Peker, sosyal medya hesaplarından en son yaptığı paylaşımlarda Süleyman Soylu''nun 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrasında vatandaşa silah dağıttırdığını iddia etmiş: "Arkandaki şaibeli organizasyonla 15 Temmuz sonrasında da bu silahları dağıtmaya neden devam ettiniz?" diye sormuştu.

İlgili Haberler