Türk ekonomisinin çöküşünü Yetmez Ama Evetçi'ler nasıl kutladı. Bir zamanlar AKP’nin en büyük destekçileriydiler

Türk ekonomisinin çöküşünü Yetmez Ama Evetçi'ler nasıl kutladı. Bir zamanlar AKP’nin en büyük destekçileriydiler
Gazeteci Sedat Aral, doların 13 TL’yi aşmasının ardından soysal medya hesabından peş peşe dikkat çeken bir paylaşımlarda bulundu.

Bir zamanlar AKP’nin en büyük destekçileriydiler. Gazeteci Sedat Aral açıkladı

Merkez Bankası’nın faiz indiriminin ardından dolar gittikçe yükseliyor ve Türk Lirası değer kaybetmeye devam ediyor. Güne 11,41 ile başlayan dolar 13,50 seviyelerini gördü. Dün en düşük 10,95, en yüksek 11,47 seviyelerini gören dolar kuru, günü 11,4061 seviyesinde kapatmıştı. Güne 12,82 ile başlayan Euro kuru da 15,20 lira ile rekor tazeledi.

Twitter’da Storyteller adıyla bilinen gazeteci Sedat Aral da dövizdeki bu artışa sosyal medya hesabından peş peşe yaptığı dikkat çeken paylaşımlarla tepki gösterdi. 

Aral paylaşımında, 2010 anayasa referandumunda ''yetmez ama evet'' diyen isimler arasında yer alan sosyoloji profesörü ve yazar Nilüfer Göle’ye de atıfta bulundu.

Aral paylaşımında, “Nilüfer Göle gibiler 3 Euro luk kahveleri içip el birliği ile gömdükleri ülke halkını izliyorlardır. Ülkeyi bu hale getiren herkes hala ahkam kesiyor. Bunun dönüşü olmayabilir. Dövizler iktidar kanadı ve önceden yandaş olarak beslenen şimdi de fonlarla beslenen liberallerde. Emin olun halkın sürünmesi hoşlarına bile gider.” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

İlgili Haberler