Ünlü spiker ölümden döndü. Boğazı ve çenesinden yaralandı

Ünlü spiker ölümden döndü. Boğazı ve çenesinden yaralandı
Haber Global'in spikeri Ekin Olcayto, gece su içmeye kalkınca başı döndü ve kedisinin seramik mama kabının üzerine düştü. Kabın kırılan parçaları boğazına ve çenesine saplanan 46 yaşındaki spiker, apar topar evindeki arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Ünlü spiker hemen ameliyata alındı. Operasyonun başarılı geçtiği öğrenildi.

Ünlü spiker ölümden döndü. Boğazı ve çenesinden yaralandı

Medyaradar''ın özel haberine göre, Cumartesi akşamları Haber Global''de Başka Şeyler programının spikerliğini yapan Ekin Olcayto, gece yarısı susayınca uyandı.

Yatağından kalkan ünlü spiker birkaç adım attıktan sonra tansiyonu düştü ve gözü karardı.

Olcayto, kedilerinin seramik mama kabının üzerine düştü.

Kabın kırılan parçaları ise 46 yaşındaki Olcayto''nun boğazına ve çenesine girdi.

Baygınlık geçiren Olcayto, evindeki arkadaşları tarafından plastik cerrahinin bulunduğu bir hastaneye kaldırıldı.

Apar topar ameliyata alınan spikerin operasyonu başarılı bir şekilde tamamlandı. Durumu iyiye giden Ekin Olcayto, yarın taburcu edilecek. 

EKİN OLCAYTO KİMDİR?

Ekin Olcayto, 1975 yılında İstanbul''da dünyaya geldi. 1993 yılında Best FM''de radyoculuk ile profesyonel yaşamına başlayan Olcayto, bir sene sonra da Star TV''de program yapmaya başladı.

2009 yılına kadar 16 yıl boyunca Show Radyo''da "Abuk Prenses" programını yaptı.Star TV, Kanal D ve Show TV kanallarında programcılık, Kandemir Konduk tiyatrosunda oyunculuk yaptı.

Burada TRT''nin dikkatini çeken Ekin Olcayto, TRT''de Sabah Kuşağı, Yılbaşı, Eurovision ve Haftasonu programları yaptı. 2000 yılında NTV''den aldığı teklif ile haberciliğe başlayan Olcayto, 3 yıl boyunca NTV''de haberleri sundu.

Cine 5''te ve Kanal 1''de Ana Haber spikerliği yaptı. 2000 yılında "DİALOG BAŞARI ÖDÜLÜ"ne layık görüldü.

Ekin Olcayto şimdilerde Haber Global''de dünden bugüne insanlığın merak ettiği tüm soruların yanıt bulduğu Başka Şeyler programı ile izleyici ile buluşuyor.