10 Years Challenge nedir?

10 Years Challenge  nedir?
Son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan ve özellikle Instagram’da başlayan 10 Years Challenge çok araştırılıyor. Peki 10 Years Challenge nedir? İşte detaylar.

Son günlerin en çok konuşulan olayı olan 10 Years Challenge akımı sosyal medyada çok konuşuluyor. Türkiye’de bu akıma katılan bir çok ünlü oldu. Peki bu 10 Years Challenge nedir? Çok araştırılıyor .İşte detaylar.

10 YEARS CHALLENGE NEDİR

Sosyal medyada her geçen gün yeni bir akım gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise, sosyal medyada 10 year challenge akımı başladı. Bu akım ile birlikte, milyonlarca takipçisi bulunan oyuncular, sanatçılar ve sporcular, 10 yıllık süreçte yaşamış olduğu değişimleri sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.

10-years.jpg

TÜRKİYE’DEKİ ÜNLÜLER DE KATILIYOR 

Sosyal medyada gündem haline gelen #10yearschallenge etiketiyle Instagram üzerinden yapılan paylaşımların şimdiden 2.5 milyon gönderiye ulaştığını da özellikle belirtelim. Ve Türkiye’de etkisini artırarak devam eden bir akım haline gelmiştir

can-yilmaz.jpg

Can Yılmaz 10 Years Challenge

10 YEARS CHALLENGE NASIL YAPILIR

Bu akım ile birlikte, milyonlarca takipçisi bulunan oyuncular, sanatçılar ve sporcular, 10 yıllık süreçte yaşamış olduğu değişimleri sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.

ten-4.jpg