15 Temmuz'un FETÖ'cü prensi bugün Ankara'ya geliyor

15 Temmuz'un FETÖ'cü prensi bugün Ankara'ya geliyor
AKP iktidarı tarafından hain, terörist ve darbeci ilan edilen Birleşik Arap Emirlikleri'nin Prensi Muhammed Bin Zayed Nahyan bugün Ankara'ya geliyor. Gazeteci Zafer Arapkirli, haberi 'hükümetle bugün kucaklaşacaklar' diyerek duyurdu.

15 Temmuz darbe girişiminin arkasında olduğu hükümet tarafından söylenen Birleşik Arap Emirlikleri''nin Prensi Muhammed Bin Zayed Nahyan bugün Ankara''ya geliyor. Dış basında Birleşik Arap Emirlikleri''nin Türkiye''ye 20 milyar dolar değerinde yatırım yapacağı iddia ediliyor.

Gazeteci Zafer Arapkirli, haberi sosyal medya hesabından şöyle duyurdu;

''Hükümetle Birleşik Arap Emirlikleri''nin Prensi Muhammed Bin Zayed Nahyan''la bugün Ankara''da kucaklaşacaklar'' 

İşte Arapkirli''nin paylaşımı;

FETÖCÜ PRENS GELİYOR

"15 Temmuz''un arkasındaki güçlerden biri olduğu hükümetçe defalarca ilan edilen Birleşik Arap Emirlikleri''nin Prensi Muhammed Bin Zayed Nahyan''la bugün Ankara''da kucaklaşacaklar. 

*Yeniçeri Nedim Şener, Saray''ın önünde gösteri yapmaz mı. Nasıl? Yapmaz mı?"

Yazar Nedim Şener''in Ayasofya''nın açılışında "İnsan kendini İstanbul''u fetheden Yeniçerilerden biri olarak hissediyor" sözleri tepki çekmişti.

SEDAT PEKER’İN ANKARA MESAJI

Daha önce Birleşik Arap Emirlikleri''yle yapılan görüşmeler sonrası yapılan açıklamalarda her ne kadar ”İki ülke ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı” açıklaması yapılsa da Türkiye’nin uzun bir süre gündeminden düşmeyen ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde kaldığı bilinen Sedat Peker konusunun gündeme gelip gelmediği merak konusuydu.

Sedat Peker ise geçtiğimiz günlerde Jet ski üzerinde konuştuğu bir video yüklemiş, videoda , “Bazı dostlarım beni arayıp bugün ya da yarın seni tamamen bitirmeye yönelik operasyonlar yapacaklar dedi. Kendisine gülüp teşekkür ettim. Bitti denilen hikaye her zaman yeniden başlar. Anladın mı Azem Kardeş?” ifadelerini kullanmıştı.

Peker’in bu videosunun ardından Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Türkiye’ye gelmesi,  Sedat Peker’in BAE’den ayrılacak mı sorusunu akıllara getirdi.

F-16 savaş uçaklarını Girit''e indirmişti

Birleşik Arap Emirlikleri, Doğu Akdeniz''de Türkiye karşıtı cepheye destek vermiş; Yunanistan''ın Girit Adası''ndaki stratejik Suda Limanı''na göndereceği F-16 savaş uçaklarını Girit''e indirmişti.

İlgili Haberler