Flaş... Flaş... 19 yaşındaki Asiye'nin katili yakalandı

Flaş... Flaş... 19 yaşındaki Asiye'nin katili yakalandı
Asiye Nur Atalay, İstanbul'da sokak ortasında katledildi. 19 yaşındaki grafiker kızın başına ateş ederek öldüren sabıkalı caninin eski sevgilisi Ümit Karakoyun olduğu ortaya çıktı. 25 yaşındaki katil, öğle saatlerinde saklandığı evde yakalandı. Katilin 16 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Atalay’ı 25 yaşındaki Ümit Karakoyun’un öldürdüğü belirlendi.  Asiye Nur Atalay’ın yanında bulunan arkadaşı  E.Y.’nin ifadesine başvuruldu.

16 FARKLI SUÇ KAYDI VAR

E.Y.’nin ifadesinde, “Asiye ile yolda yürüyorduk. Bu sırada Ümit Karakoyun geldi. Elinde silah vardı. Asiye ile konuşmak istedi. Onlar yolda yürümeye başladı. Elindeki silahı Asiye’nin çantasına koydu. Ben ayrıldım eve gittim. Daha sonra olayı duydum. Olay esnasında orada değildim” dediği öğrenildi.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Olaydan sonra kaçan şüphelinin hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu öğrenildi. Polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. 25 yaşındaki Ümit Karakoyun’un Arnavutköy’de saklandığı evde yakalandığı öğrenildi.

19 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti. Asiye Atalay’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olaydan sonra koşarak kaçan saldırgan ise aranıyor. Asiye Atalay’ın sosyal medyadaki ‘belki başka hayatta’ yazılı paylaşımı da dikkat çekti.

YERE DÜŞTÜKTEN SONRA ELİNDE KAN GÖRDÜM

Olayın görgü şahidi Sibel Hastel, yaşanan cinayetle ilgili şunları söyledi:

Boğuşma sesleri geldi. İlk başta silah tutukluk yaptı. Ben oyuncak silah sandım. Korkutmaya çalışıyor gibi geldi. Daha sonra kız yere düştü. Zaten o an vurulmuş. Yere düştükten sonra kızın elinde kan gördüm.

“GİT KURTAR KENDİNİ BURADAN”

Kızın önünde bir araba durdu. Kızı kurtarmak istedi. Kız, çocuğa “Git kurtar kendini buradan” diye bağırdı. Sonra çocuk geri geldi. Silahı kafasına dayadı ancak silah ateş etmedi. Daha sonra bir daha geri döndü ve vurdu.

“DAHA ÖNCE BACAĞINDAN VURMUŞ”

Aralarında çok fazla boğuşma olmadı. Zaten sanırım daha önceden tartışıp gelmişler. Daha önce bacağından vurmuş görenler oldu. İtiş kakış oldu. Çocuk silahla sürekli vurmaya çalışıyordu. Biz silahı sonradan fark ettik. Bir anda vurdu zaten. Vurduktan sonra panikledi ve hemen kaçtı.

İlgili Haberler