2021 KPSS ÖABT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021 KPSS ÖABT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
2021 KPSS ÖABT sınav sonuçları için adaylar heyecanlı bekleyişe başladı. ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS lisans sınavına katılan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmekte. Peki, 2021 KPSS ÖABT sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

2021-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının yayınlanması sonrasında adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak eder oldu. ÖSYM, devlet kadrolarında memur olarak çalışmak isteyen adayların katıldığı 2021 KPSS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi sonunda duyurdu.

2021 KPSS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2021 KPSS sınav sonuç tarihi ÖSYM''nin sınav takviminde belli oldu. Takvime göre 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ), 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (ALAN BİLGİSİ), 2021-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sonuçları 16 Eylül 2021 tarihinde ilan edilecek. Sonuçlar ÖSYM''nin AİS ekranı üzerinden görüntülenecek.

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.