28 Ekim kargolar açık mı? Perşembe günü kargolar çalışıyor mu?

28 Ekim kargolar açık mı? Perşembe günü kargolar çalışıyor mu?
28 Ekim 2021 kargolar açık mı sorusu gündemde. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle Cuma günü kapalı olacak kargoların Perşembe çalışma saatleri merak edilmekte. Peki, 28 Ekim Perşembe öğleden sonra kargolar çalışıyor mu?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cuma günü kargolar kapalı olacak ve vatandaşlara hizmet veremeyecek. Bu nedeniyle 28 Ekim Perşembe gününde kargolarda işlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar öğleden sonra kargoların çalışıp çalışmadığını merak etmektedir.

28 Ekim kargolar öğleden sonra açık mı?

Resmi Gazete’de yer alan bilgilere göre; 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayram olduğundan resmi tatil, 28 Ekim günü saat 13.00''ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder.

Kargolar, 28 Ekim 2021 Perşembe gününde yarım gün açık olacağından öğleden sonra kargoda işi olan vatandaşlar işlemlerini en erken 1 Kasım 2021 Pazartesi günü gerçekleştirebilecekler. Kargolar; 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün tatilde olacak. Ancak aynı gün yani 28 Ekim tarihinde akşam saatlerine kadar sadece dağıtımda olan kargolarin işlemlerine devam edilirken kargo alımı gerçekleştirilmeyecek.