29 Eylül Sadakatsiz bu akşam var mı? Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

29 Eylül Sadakatsiz bu akşam var mı? Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?
29 Eylül Sadakatsiz var mı? Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Sadakatsiz yeni sezonuyla geri dönüyor. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman başlıyor?

29 Eylül Sadakatsiz bu akşam var mı? Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisi 2. yeni sezonu ile izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonda yayınlanan her bölümü ile Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Sadakatsiz dizisinde yeni sezonda yeni oyuncular kadroya ekleniyor.

29 Eylül Sadakatsiz yayınlanacak mı?

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisi yeni sezon 32. bölüm ile 29 Eylül Çarşamba akşamında saat 20.00’dan itibaren Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Merakla beklenen Sadakatsiz 2. yeni sezonu 32. bölüm ile 29 Eylül Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında başlayacak.

Asya, Derin ile yaşadığı kazanın ardından İstanbul''da oğlu Ali ve Nil ile yeni bir başlangıç yapmıştır.

Acil serviste doktorluk yapmaya karar veren Asya, oğlu Ali''nin de mutlu olduğunu düşündüğü yeni bir hayat yaşamaktadır. Volkan ise kazanın ardından tekerlekli sandalyeye bağlı kalan Derin ile Tekirdağ''da kalmıştır.

Aradan geçen aylar sonra, Bahar ve Melih''in düğününe giderken yolda yaşadığı olay Asya''nın hayatında yeni bir sayfa açarken, Ali''nin sakladığı gerçek Asya''yı sarsacaktır...