Kartal kapıyı kapattı Fernandes çark etti!..

Kartal kapıyı kapattı Fernandes çark etti!..
Başkan Orman'ın sözleşme önerisine "Yıllk 3.5 milyon euro ve imza parası isterim" yanıtını veren Portekizli önce saygıyı, sonra formayı kaybetti. Takım içinde istenmeyen adam ilan edilen 28 yaşındaki futbolcu bu kez, "Çok teklif var ama Beşiktaş'ta kalmak

Beşiktaş ile arası açılan Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, ülke basınına sözleşme durumu ve diğer teklifler ile ilgili konuştu. 28 yaşına giren Fernandes; "Geleceğimi gözden geçirmek zorundayım ama benim için öncelik tekrar sağlığımı geri kazanmamdır. Umarım, sezon sonu vereceğim karar iyi olur çünkü kariyerimin son dönemlerine girerken doğruyu yapmalıyım" dedi. Portekiz Milli takım hocası Bento'nun kendini yanlış anladığını, kimseye saygısızlık yapmayacağını ve kendisi hakkında yanlış imaj olduğunu belirten Fernandes, Lokomotiv Moskova'dan gelen teklifi yalanlamadığı konusunda; "Birçok kulüpten son dönemde teklif geldi, tüm ihtimalleri açık tutuyorum ama henüz bir karar vermedim, kimseye cevap vermedim ve imza atmadım" açıklamasını yaptı.

Kalmak istiyorum

"Beşiktaş ile tekrar sözleşme yenileyebilirim, bu ihtimal hala masada. Burada 4 yıldır bulunuyorum ve bu kulübün bana saygı duyduğunu biliyorum. Dürüst olmak gerekirse, daha uzun yıllar Beşiktaş'ta kalabilirim. Türk futbolunun kalitesi ilk geldiğim zamanlar beni çok şaşırtmıştı ve burada düzenli oynama fırstı bulmuştum. Etrafımdaki insanlar da yaptığım işi takdirle karşılıyorlardı" yorumunu yaptı. Bilindiği gibi başkan Fikret Orman'ın yeni sözleşme teklifine, yıllık 3.5 milyon euro ve imza parası olarak da 4 milyon euro talep ederek cevap veren Fernandes ile görüşmeler kesilmişti. Son haftalarda ilk 11'deki yerini kaybeden Portekizli futbolcuya takım içindeki arkadaşlarının da tepki gösterdiği belirtilmişti.