4 Martta tanıtılacak Redmi Note 10 serisinin fiyatı şaşırtacak

4 Martta tanıtılacak Redmi Note 10 serisinin fiyatı şaşırtacak
Teknoloji devi Xiaomi altında üretime devam eden Redmi’nin Note 10 serisi çok yakında piyasaya çıkıyor. 4 Mart‘ta tanıtılacak telefon için günler yaklaştıkça bilgiler gün yüzüne çıkıyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde sadece kutusunu gördüğümüz telefonun fiyatı da ortaya çıktı. Güçlü özelliklere sahip olması beklenen telefonun fiyatı da oldukça şaşırtıcı. Pro ve Pro Max modellerinin de sızdırıldığı Redmi Note 10 ailesinin videosu sızdırıldı. Yayınlanan videoda kamera performansı dikkat çekiyor.
Sistech Banana tarafından sızdırılan görsel bize Redmi Note 10’un perakende fiyatını gösteriyor. Kutusunda yer alan bilgilere göre 6 GB RAM ve 64 GB’lık depolama alanına sahip özellikleri için 15.999 Rupi (vergiler hariç 1.600 Tl) olması bekleniyor.
Güçlü donanımlarla gelmesi beklenen cihazın Hindistan’daki asıl satış fiyatının ise 14.000 Rupi (vergiler hariç 1.400 TL) ve 15.000 Rupi (vergiler hariç 1.500 TL) arasında olması ön görülüyor.
Önceden sızdırılan bilgilere göre cihaz gücünü Snapdragon 732G işlemciden alacak. Dörtlü kamera dizilimiyle karşımıza çıkan Redmi Note 10 Pro, 64 Megapiksel ana kameraya sahip. Samsung S5KGW2 sensör ile gelen ana kamera, fotoğraf konusunda beklentileri karşılıyor. 5.050 mAh batarya ile gelecek olan Redmi Note 10 Pro modeli; 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak.
Redmi Note 10’un Mighty Black olarak adlandırılan siyah bir versiyonunun da geleceği bekleniyor. Ayrıca kutuda adaptör, USB-Type C kablosu; SIM çıkarma aracı ve aynı zamanda sert bir kılıf da olacak.

İlgili Haberler