6 lider yeniden bir araya geliyor

6 lider yeniden bir araya geliyor
Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun davetiyle bir araya gelen 6 lider yarın "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" sunum ve imza töreninde yeniden bir araya geliyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nun daveti üzerine, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiş olumlu havada geçen toplantıda "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" konusunun ele alındığı bildirilmişti.

Toplantının ardından yapılan açıklamada 6 liderin 28 Şubatta (yarın) yeniden bir araya geleceği belirtilmişti.

İYİ PARTİDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yarınki toplantıya ilişkin İYİ Parti’den yapılan açıklamada söz konusu toplantının 13.00''te Bilkent Otel''de, yapılacağı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 28 Şubat pazartesi (YARIN) 13.00''te Bilkent Otel''de, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan ile birlikte "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" sunum ve imza törenine katılacaktır.”

İlgili Haberler