A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası yolculuğu başlıyor. İlk rakip Hollanda

A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası yolculuğu başlıyor. İlk rakip Hollanda
A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında bugün Hollanda'yı konuk edecek. Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi İngiliz hakem Micheal Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Statuart Burt ve Simon Bennett yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Paul Tierney olacak.

Millilerin, 2022 Dünya Kupası macerası başlıyor. 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Türkiye ile Hollanda bu akşam karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu''nda oynanacak Türkiye-Hollanda müsabakası, saat 20.00''de başlayacak ve TRT 1''den naklen yayınlanacak.

MAÇI MICHAEL OLIVER YÖNETECEK

Atatürk Olimpiyat Stadyumu''nda oynanacak karşılaşmayı Michael Oliver yönetecek. Oliver''ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennet yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Paul Tierney olacak.

MUHTEMEL 11''LER:

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Ozan Kabak, Caner, Ozan Tufan, Taylan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

HOLLANDA: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Blind, Wijndal, Frankie De Jong, Klaassen, Berghuis, Wijnaldum, Depay, Luuk De Jong

İRFAN VE NAZIM KADRODAN ÇIKARILDI

A Milli Futbol Takımı''nda Nazım Sangare ile İrfan Can Kahveci aday kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Nazım ve İrfan Can, ay-yıldızlı takımın kampta olduğu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri''nden ayrıldı.

HOLLANDA İLE 13.RANDEVU

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında karşılaşacağı Hollanda ile tarihte 13. kez rakip olacak. İki ülke A milli futbol takımları arasında ilki 1958''de olmak üzere geride kalan 12 maçtan 3''ünü Türkiye, 5''ini Hollanda kazandı, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Bu müsabakalarda Türkiye''nin 9 golüne, Hollanda 13 golle cevap verdi.

SON MAÇ 3-0 BİTTİ

A Milli Futbol Takımı, Hollanda karşısında son maçını 6 Eylül 2015''te oynadı. 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri''nde Konya Büyükşehir Belediye Stadı''nda oynanan maçı ay-yıldızlı ekip, 3-0 kazandı.

Grubun diğer maçlarında ise Letonya-Karadağ ve Cebelitarık-Norveç karşı karşıya gelecek. A Milli Takım, bugün Hollanda, 27 Mart''ta Norveç ve 30 Mart''ta da Letonya ile karşılaşacak.

İlgili Haberler