ABD'de korkunç görüntüler! Arkasından gizlice yaklaştı ve...

ABD'de korkunç görüntüler! Arkasından gizlice yaklaştı ve...
ABD'de metrosunda şoke eden bir olay yaşandı.

Olay dünyanın en işlek metro istasyonlarından biri olan Times Square metrosunda gerçekleşti. 30’lu yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının hiç tanımadığı başka bir kadını arkasından metroya itmeye çalışması ‘korkunç’ olarak yorumlandı.  

Metroya itilen kadın yüzünden hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Aynı başörtülü kadının yaşanan bu olaydan önce de bir adama saldırdığı ortaya çıktı. Şüpheli kadın her yerde aranıyor.  Şüpheli, kurbanlarını seçerken metronun istasyona geldiği zamanları seçiyor.

''BU ÇOK KORKUNÇ BİR ŞEY''

ABD’de medyasında geniş yer bulan olaya tanıklık eden kişiler birisi, ‘’80’li yıllarda olduğu gibi.’’ yorumunu yaptı. Öte yandan ittirmeye tanık olan metro sürücüsü istasyonda yaşanan bu saldırının ‘şaşırtıcı’ olmadığını söyledi.

Yolculardan birisi ise, ’’İnsanlar hareket halindeki bir trene insanları ittirecek kadar kötü nasıl olabiliyor, bilmiyorum ama korkunç.’’ diyor.

Sürekli metroyu kullanan bir yolcu ise yaşanan olayı şu sözlerle özetliyor, ‘’ New York’ta gözlerinizi dört açmanız gereken bir olay daha. Bu olay her şey için iyi bir hatırlatma. Hepimiz genellikle telefonlarımıza bakıyoruz ya da müzik dinliyoruz. Bu yüzden olanların yüzde 100 farkında değiliz.’’ dedi.

Şüpheli kadının 20''li veya 30''lu yaşlarında olduğu ve en son siyah spor ayakkabı, bej pantolon, siyah bir kazak ve çok renkli bir eşarp taktığı görüldü.