Seri cinayetlerin sanığı yakalandı!

Seri cinayetlerin sanığı yakalandı!
Seri cinayetlerin sanığı yakalandı!

İstanbul Fatih’te 2 saat içinde 3 kişi öldürüldü. Önce genç bir kadın aracında kurşunların hedefi oldu. Olayın hemen ardın

İstanbul Fatih’te 2 saat içinde 3 kişi öldürüldü. Önce genç bir kadın aracında kurşunların hedefi oldu. Olayın hemen ardından 1 kişi tabancayla bir diğer kişi de satırla cinayete kurban gitti. Fatih’te ard arda işlenen cinayetler polisi alarma geçirdi. Önceki gün saat 15.00 sıralarında Mermer Kule Sokak’ta 2 çocuk annesi 37 yaşındaki Songül Polat cipinde kurşunlanarak öldürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri aracın içinde 3 adet boş kovan buldu. Cinayetin Polat’ın yanında oturan bir kişi tarafından işlenmiş olabileceği iddia edildi. Bu olaydan bir saat sonra Aziz Caner Emre, Silivrikapı Caddesi’ndeki eski bir handa öldürüldü. Caner’in cinayet suçundan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Üçüncü cinayet de akşam saatlerinde Kocamustafapaşa’da işlendi. Satırlı saldırya uğrayan 39 yaşındaki Yaşar Deli hastanede hayatını kaybetti.  Dün de ilk etapta bağımsız gibi görünen başka bir cinayet daha işlendi. Esenyurt’ta Harun Koçalı isimli bir kişi otomobilinde öldürülmüş olarak bulundu.

 


İtiraf etti

Cinayetlerle ilgili soruşturma kapsamında İstanbul’da bir kişi yakalandı. Zanlının Songül Polat’ın erkek kardeşi Deniz Ş. gözaltına alındı. Deniz Ş., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne getirilerek sorguya alındı. Deniz Ş.’nin aynı semtte oturan öldürülen Aziz Caner Emre ile Yaşar Deli’nin de arkadaşı olduğu tespit edildi. Deniz Ş.’nin de Emniyet Müdürlüğü’ne kayıtlarına göre cinayet, adam yaralamak uyuşturucu bulundurmak suçlarının aralarında bulunduğu suçlardan yaklaşık 20 kez polise geliş kaydı olduğu belirtildi. Deniz Ş.’nin 2013 yılında cezaevinden çıktığı belirlendi. Deniz Ş.’nin 4 cinayeti de işlediğini kabul ettiği öne sürülüyor.