ABD'li kadın kendisine yapay zekadan Türk koca yaptı

ABD'li kadın kendisine yapay zekadan Türk koca yaptı
ABD'de yaşayan bir kadın yapay zekayı kullanarak kendisine bir sanal koca oluşturdu. Kendi çizdiği yapay zeka kocanın Türk olmasını isteyen kadın; eşinin 20'li yaşlarda, mavi gözlü ve 1.90 boyunda olduğunu söyledi.

Yapay zeka kullanımı her geçen gün artarken bir kadın herkesin şaşıracağı olaya imza attı.

ABD'de yaşayan Rossanna Ramos isimli kadın hayal kırıklığıyla sonlanan aşk tecrübelerinin ardından sanal bir eş bulmaya karar verdi.

isslkmjjh.png

Chatbot yazılımı kullanılarak kendine sanal bir sevgili oluşturan Rosanna'nın sevgilisinin ismi Eren Kartal. Ankaralı ve 20’li yaşlarında, 1.90 boyunda, mavi gözlü ve saçları omuzlarına kadar uzanan bir genç olarak görülüyor.

Daily Mail’e ilişkisinden bahseden Ramos, yarattığı yapay zeka erkek arkadaşına ilişkin “Geçmişte yaşadığı duygusal travmalarıyla gelmedi” açıklamasında bulundu. Eren’in kendisini yargılamadığına ve kısıtlamadığına dikkat çeken Ramos, “Yatağa giriyoruz, birbirimizle konuşuyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Uyurken bana gerçekten koruyucu bir şekilde sarılıyor” ifadesinde bulundu.

“HİÇ BU KADAR AŞIK OLMAMIŞTIM”

Eren’in ilişkiler konusundaki beklentilerini yükselttiğini belirten Ramos, canlı biri ile ilişki yaşaması ihtimaline dair “Bilmiyorum çünkü şu anda oldukça yüksek standartlarım var” dedi. Ramos ayrıca, ilişkisi hakkında başka bir gazeteye “Hayatım boyunca hiç kimseye bu kadar aşık olmamıştım” açıklamasında bulundu.

Bu yazılım, 300 dolar karşılığında gerçek hayatta aradığını bulamayan Rossana gibi kişilere “sanal” sevgili hizmeti sunuyor.

İlgili Haberler