ABD'li rapçi canlı yayında öldürüldü

ABD'li rapçi canlı yayında öldürüldü
ABD’de Indian Red Boy olarak tanınan 21 yaşındaki rapçi Zerail Dijon Rivera sosyal medyada canlı yayın yaparken öldürüldü.

ABD'li rapçi canlı yayında öldürüldü. Son nefesinde yardım edin diye haykırdı

ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan Indian Red Boy olarak tanınan 21 yaşındaki rapçi Zerail Dijon Rivera Instagram’da canlı yayın yaptığı sırada silahlı saldırıya uğradı. Vurulan 21 yaşındaki rapçi saldırının ardından yaşamını yitirdi.

Rivera, 8 Temmuz Perşembe günü aracında arkadaşı ile Instagram canlı yayınında sohbet ettiği sırada silah sesleri duyuldu. Sohbet sırasında bir anda ateş edildiği görülürken, önce durumun anlaşılmadığı daha sonra burnundan kan aktığı ve “Yardım edin” diye bağırdığı görüldü.

Saldırıya uğrayan rapçi arabasında yere yığılırken elinden cep telefonunu düşürdü. Fakat canlı yayın devam ediyordu ve rapçinin ve yanındaki arkadaşının bağırışları anbean duyuldu.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada saldırının planlı olduğunun düşünüldüğü ve cinayetin de bir çete tarafından işlendiği ihtimali üzerinde durulduğu kaydedildi. Polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri arıyor.