Acun Ilıcalı Ada Konseyi’nde dokunulmazlığı kaybeden takıma kötü haberi duyurdu. Eleme potasına giren isim herkesi şaşırttı

Acun Ilıcalı Ada Konseyi’nde dokunulmazlığı kaybeden takıma kötü haberi duyurdu. Eleme potasına giren isim herkesi şaşırttı
Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı, market ve dokunulmazlık oyunu için kıran kırana mücadele etti. Dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi toplandı. Dokunulmazlığı kaybeden takıma kötü haberi ada konseyinde Acun Ilıcalı duyurdu. Erkek – kadın yarışmacı farkına göre oy kullanılan konseyde çıkan aday ise herkesi şaşkına çevirdi. Peki, Survivor 2021’de dokunulmazlığı kim kazandı. Haftanın ilk eleme adayı kim oldu. Survivor 2021’de market oyununu hangi takım kaza

TV8 ekranlarında ilgiyle izlenen Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk olarak market oyununda karşılaştı. Market oyunu ve dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Survivor 2021’de Ünlüler ile Gönüllüler arasındaki nefes kesen dokunulmazlık oyununda kazananı bayrak yarışı sonrasında belli oldu.

Ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklanan kural ile dokunulmazlığı kaybeden takımdan oylama ile potaya giren isim açıklandı. Peki, Survivor 2021’de dokunulmazlığı kim kazandı. Haftanın ilk eleme adayı kim oldu. Survivor 2021’de market oyununu hangi takım kazandı?

SURVİVOR 2021’DE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2021’de dün akşam dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımından Reşat, sakatlığı nedeniyle oynayamadı. Ünlüler takımı ise Reşat’a karşılık Hayrettin’i oyun dışında bırakmayı seçti. Oyunda parkur deniz üzerine kurulu idi. Denge tahtası, zipline gibi engelleri aşan yarışmacıları zor bir atış bekliyordu. Atışın sayılması için sadece üstteki küpün devrilmesi gerekiyordu. Bu yüzden oyunun en heyecanlı kısmı atışlar oldu. Baştan sona kadar iki takım arasında giden oyunu kazanan da bayrak yarışı belirledi. Skor 9-9 olunca iki takımda en iyi erkek ve kadın yarışmacılar belirlendi. Ünlülerden Merve – Barış, Gönüllülerden Ayşe – Yunus Emre parkura çıktı. Atıcılar ise Ayşe ile Barış idi. Final atışlarında başarılı atışları ile Survivor Ayşe, dokunulmazlığı Gönüllüler takımına kazandırdı.

SURVİVOR 2021’DE İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021’de bu akşam dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu. Ada konseyinde Ünlüler için SMS halk oylaması yapıldı. Acun Ilıcalı, takımlarda kadın ve erkek yarışmacılar arasındaki farkın en fazla üç olması gerektiğini söyledi. Bu yüzden 8 erkek, 5 kadın yarışmacının olması nedeniyle Ünlülerden eleme adayı erkek yarışmacılar arasından seçildi. Diğer yandan Yiğit ise ilk haftası nedeniyle oylama dışında kaldı. Bu şekilde yapılan oylamada adı en çok yazılan Doğan, Survivo 2021’de haftanın ilk eleme adayı oldu.

SURVİVOR 2021’DE MARKET OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bu akşam oynanan market oyunu, yine takım oyunu olarak oynandı. Ünlüler ile Gönüllüler, parkura ikişer yarışmacı çıkardı ve el arabası ile parkurda küpler ve halkalar toplandı. Finalde ise küpler, üzerindeki sayılara göre dizilmesi ve sonrasında iki halka ile başarılı atış yapılması gerekiyordu. İki takım arasında gidip gelen oyunda son üç oyunu alan Gönüllüler takımı, skor 7-5 yaptı ve market oyununu kazandı.