Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı’nın yeni kuralları da açıkladığı ada konseyinde duygu dolu anlar yaşandı.

Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı. Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor''da adaya veda eden isim SMS oy sonuçlarının açıklanması ile belli oldu.

Çeyrek final heyecanının yaşandığı adada, rakibini parkurda mağlup eden kırmızı takım iletişim ödülünün sahibi oldu.

Haftanın eleme konseyinde SMS birincileri Steven ve Berkay olurken, potaya Batuhan ve Poyraz girdi.

ACUN ILICALI YENİ DEĞİŞİKLİKLERİ ANLATTI

Acun Ilıcalı çeyrek final öncesi son değişiklikleri, ''''Bundan sonra dokunulmazlık oyunlarını bireysel oynayacaksınız. Ve üç gün üst üste dokunulmazlık oyunu oynayacaksınız. Kazanan yarışmacılar birer aday söyleyecek. O isimler potaya çıkacak. Ancak bir yarışmacı iki dokunulmazlık kazanırsa o yarışmacı aday gösterilemeyecek, adaysa adaylığı düşecek. '''' cümleleriyle anlattı.

Acun Ilıcalı, ''''Parkurda zamana karşı yarışacaksınız. Sıralama koşusu diyebiliriz buna. 8 kişi kalacağınız için birinci isim ile sekizinci isim üç olan kazanır, düelloya çıkacak. İki ile yedi, üç ile altı, dört ile beş, kalan yarışmacılar bir daha yarışacak ve büyük finali beraber seyredeceğiz. Kadın erkek karışık oynayacaksınız. Kadınlar kadınların atış yaptığı yerden yapacak. 3 tane dokunulmazlık oyunu 3 aday sonra da bir eleme, finale doğru adım adım konsantre oluyoruz.'''' dedi.

SURVİVOR''DA ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Bu hafta Survivor''da dokunulmazlık oyunlarını kaybeden kırmızı ve mavi takımdan birer isim hafta sonu eleme potasına girdi. Cumartesi gecesi yapılan oylamada haftanın ilk eleme adayı Dora olarak belirlendi. Pazar gecesi ise dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda Aleyna Çalışkan eleme potasına girdi.

Eleme heyecanının yaşandığı gecede ise ilk olarak SMS birincileri açıklandı. Mavi takım SMS birincisi Steven oldu. Steven mavi takımın ikinci adayı olarak Poyraz''ın ismini söyledi. Kırmızı takım SMS birincisi ise Berkay oldu. Berkay da potaya Batuhan''ı gönderdi. Böylece bu haftanın eleme adayları Dora, Aleyna Çalışkan, Poyraz ve Batuhan oldu.

SURVİVOR''DAN KİM ELENDİ?

Salı gecesi Survivor''da bir isim daha veda etti. Her hafta salı günleri yapılan haftanın elemesinde, yine heyecanlı ve duygu dolu anlar yaşandı. Aleyna Çalışkan, Dora, Poyraz ve Batuhan''ın eleme potasında olduğu gecede en az SMS oyunu alan Aleyna Çalışkan oldu. 22. haftada adaya veda eden Aleyna şaşkın olduğunu ve kendisini rüyanın içinde gibi hissettiğini söyledi.

Aleyna Çalışkan''ın vedasının ardından kırmızı takım yarışmacıları duygusal anlar yaşarken; Acun Ilıcalı, Aleyna''nın karakteri ile beğeni toplayan yarışmacı olduğunu dile getirdi. Mavi takımda eleme potasında yer alan Dora ise adada kaldığı için sevinç yaşarken kameralara yansıdı.

İlgili Haberler