Acun Ilıcalı konseyde isyan etti. Kürsüye yumruğunu vurup tek tek anlattı

Acun Ilıcalı konseyde isyan etti. Kürsüye yumruğunu vurup tek tek anlattı
Acun Ilıcalı'dan Survivor 2021'in dün geceki konseyinde kendisine sosyal medya hesabından sitem eden Aleyna’nın annesi Zuhal Kalaycı’na yanıt gecikmedi. Açıklamasında isyan eden Ilıcalı, kürsüye yumruğunu vurup engelli kardeşi Cansu ile Aleyna’nın bir araya gelmesi için yaptıklarını tek tek anlattı.

Aleyna’nın annesine yanıt gecikmedi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, TV8 ekranlarında ilgiyle izlenen çekimlerine Dominik Cumhuriyeti’nde devam eden Survivor 2021’de dün akşam dokunulmazlık oyununun ikincisi oynandı. Bireysel dokunulmazlığın ikincisinde yarışmacılar, ortaya nefes kesen karşılaşmalar çıkardı. Survivor’da bireysel dokunulmazlığı kazanan isim belli oldu. Öte yandan Ayşe ve Aleyna Kalaycıoğlu aileleriyle görüştü. İki yarışmacının görüşmeleri ardından Acun Ilıcalı''dan Zuhal Kalaycıoğlu açıklaması geldi.

SURVİVOR’DA 2. BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021’de dün akşam 2. bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarı final turunda Aleyna – İsmail, Berkay – Batuhan eşleşmesi ortaya çıktı. Bu turda Aleyna, İsmail''i 3-1, Berkay ise Batuhan’ı 3-2 yenerek finale yükseldi. Aleyna ve Berkay arasında geçen mücadeleyi 5-2 skorla kazanan Berkay oldu. Bu sonuçla birlikte; Berkay, Survivor’da dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU

Survivor Türkiye’de haftanın ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Ada konseyinde bireysel dokunulmazlığı kazanan Berkay, eleme adayı olarak Steven''ı söyledi. Böylece Steven, ikinci eleme adayı oldu.

İKİ AİLE BİRBİRİNE GİRDİ

Survivor''da yarışan Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel''in ailesi sosyal medyada birbirine girdi. Aile ödülünden sonra yarışmacılar Dominik''te yakınlarıyla bir ara gelmişti. İddia göre Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel''in ailesi arasında gerginlik yaşandı.

Adada yaşanan gerginlik sosyal medyaya taşındı. İki aile arasında yaşananlar Acun Ilıcalı''nın araya girmesiyle gün yüzüne çıktı. Yarışmacılara ailelerinin karşılıklı olarak suçlamalarda bulunduğunu söyleyen Ilıcalı, Aleyna''ya da annesi Zuhal Kalaycıoğlu''nun ''kızım yarışmadan çekilsin'' mesajını iletti.

ALEYNA VE AYŞE AİLELERİYLE GÖRÜŞTÜLER

Yaşanan sorunu çözmek için Acun Ilıcalı, Ayşe ve Aleyna''ya aileleriyle görüşme hakkı tanıdı. Aleyna, annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile yaşananları konuştu. Zuhal Kalaycıoğlu iddialarına devam etti ve Yüksel''in ailesini suçladı. Kızına seslenen Zuhal Kalaycıoğlu, ''bütün ailen arkanda, yarışmayı bırak, Acun Ilıcalı söylediklerini toparlamazsa yarışmayı bırakıyorsun'' dedi.

Ayşe Yüksel''in ablası ise, ortada büyük bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Kardeşine yaşananları anlatan Nursema Yüksel, şunları söyledi; ''Yeni bir sosyal medya hesabı açtım, aynı hesaptan başkası da açmış benim adıma. Sen bize ne söylediysen biz o şekilde davranıyoruz. Aleyna''nın annesi sosyal medyada suçlamalarda bulundu, bizim ailemiz hakkında iftiralar attı.''

ACUN ILICALI ADA KONSEYİ’NDE İSYAN ETTİ

Konseyde yaşananlarla ilgili açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, “Ben sizin için yazılanlara müdahil olamam arkadaşları. Açıklama yapacaksanız yarışmadan sonra yapabilirsiniz. Yaptığım hiçbir projede kimsenin zarar görmesine izin vermedim. Hangi yarışmacımız zarar görerek çıktı buradan… Ben kimseyi reyting malzemesi yapmadım. Çağrı’ya ‘buradan ayrıl’ demedim mi? Aleyna sana da söyledim ‘annenle konuş hemen ayrıl’ siz bizim için çok değerlisiniz. Buradaki yarışmacılar neredeyse benim akrabam gibi…

Bir kez daha söylüyorum siz bana emanetsiniz, size gelen bir zarar falan yok. Sosyal medyaya kalsaydı, ben burada oturuyor olmazdım zaten. Twitter dediğin konu iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti. Halkın sevgisinden daha değerli bir şey yok. Siz sevgi kazandınız nereden mi biliyorum gelen SMS’lerden biliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, dün geceki konseyde de kendisine sosyal medya hesabından sitem eden Aleyna’nın annesi Zuhal Kalaycı’na sitem etti.

Aleyna’ya hitaben açıklamalarına devam eden Ilıcalı’nın konuşmasının arasında kürsüye yumruğunu vurması dikkat çekti.

İşte Ilıcalı’nın açıklamaları;

Survivor’a çok aile geldi. Çok aile gitti. Bana böyle sitem eden bu derece konuşan birini görmedim. Hikayenin en başına geliyorum. Bundan 3 ay önce bana bir video geldi. Video annenden geldi. Videoda Cansu var. Cansu o kadar tatlı o kadar şeker zaten benim anlatmama gerek yok. Sonra annen ‘Cansu iletişim kuramıyor. Sizden bir isteği var. Cansu Dominik’e gelmek istiyor’ dedi. ‘Dominik’e gelip ablasına sarılmak, ablasını görmek istiyor’ dedi. ‘Bunu sizden rica ediyor’ dedi. Cansu’nun da görüntüsü var. Aşırı mutlu oldum.

Hemen toplantıya girdik. ‘Ben kızın isteğini hemen yerine getiremezsem rahat uyuyamam’ dedim. Cansu’yu getirirsek şöyle bir sorun var. Ne kadar iyi niyetli olursak olalım. Bir yarışmacı ayrıcalığı olacak. Orada kardeşiyle buluşacak. Yani adalet sistemi bozuluyor. Bu sene ailelerin gelmesinin tek bir sebebi var. Cansu. Ben Cansu gelsin diye bu ödülü. Çünkü aileler geldiği zaman hiçbir zaman mutlu olmadık. Hep sorun yaşadık. Dedim ki ‘Ben bu kızı kıramam ölücez ama biz Cansu’yu getireceğiz’ dedim. Gerekiyorsa ‘O zaman ödül yapıyoruz’ dedim. Yarışmacılar daha önce 3-4 kere geldi diyoruz ya. Nasıl geldi aileler biliyor musunuz? Türkiye’den çık Paris’e git. Paris’ten çık 4 saat bekle. Santo Domingo’ya in. Oradan in bilmem nereye gel. O yol 35 saat sürüyor. Biz dedim ‘Uçakla getireceğiz. Cansu’nun bu yolu çekmesini istemiyorum’ dedim. Biz dedim ‘Özel uçak tutacağız’.

‘Özel uçak nasıl tutuyorsun’ onu anlatayım sana. Özel uçak tutamıyorsun. Okyanusu geçecek uçak en az 250 kişilik olmak zorunda. Onun altında uçak tutamıyorsun. Biz gittik 250 kişilik uçak tuttuk. Aileleri koyduk. Oradan gelmek isteyenlere sizde gelin diyerek. Ortaya bir tur çıkarttık. Bu konuda Türk Hava Yolları da çok yardımcı oldu. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı olmak üzere hepsine buradan çok teşekkür ediyoruz. Buraya Cansu’yu getirdik çok mutlu oldum. Sen Cansu’ya kavuştun aşırı mutlu oldum.

Oyun oynandı oyunu kaybettiniz. O sırada benim neler düşündüğümüz siz tahmin bile edemez siniz? Ondan sonra kendi insiyatifimi kullandım. Dedim ki, ‘Ben kural mural tanımıyorum. Kimseye de sormama gerek yok Allah’a şükür. Senin Cansu ile buluşmanı da sağladım. Annen giderken havalimanında annenle sarıldık. Cansu ile hatıra fotoğrafı çektirdik. Onunla konuştuk anneni öyle uğurladık. Şimdi ben annen tarafından anladığım kadarıyla ‘Aleyna düşmanı, annenin düşmanı, Aleyna’ya sahip çıkmıyorum.”

İlgili Haberler