Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hamile mi? Ayça Çağla Altunkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hamile mi? Ayça Çağla Altunkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın hamile olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi ile bir süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya kimdir sorusu gündemde. Peki, Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, nereli, Instagram adresi nedir?

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile bir süredir birlikte olan Acun Ilıcalı’nın ilişkisi tüm hızıyla devam ediyor. Formuna her anlamda dikkat eden isimler arasında yer alan Ayça Çağla Altunkaya’nın bir spor salonunda çekilen görüntülerinin akabinde karnındaki şişlik dikkatlerden kaçmadı.

Ayça Çağla Altunkaya’nın bu görüntüleri sonrasında Acun Ilıcalı baba mı oluyor sorusu akıllara geldi. Mutlu bir birliktelikleri olan ikilinin bebek beklediği iddiası kısa sürede sosyal medyada yer alırken Acun Ilıcalı’nın bu konuda sessiz kalması da dikkatlerden kaçmadı.

Ayça Çağla Altunkaya Hamile Mi?

Formuna dikkat eden Ayça Çağla Altunkaya, bir spor salonunda gazeteciler tarafından görüntülendiği esnada karnındaki şişlik dikkatlerden kaçmadı. Altunkaya''nın karnındaki şişlik sonrasında hamile olduğu iddiaları ortaya çıktı.

 

Ayça Çağla Altunkaya Kimdir?

2000 senesinde Yalova’da dünyaya gelen Ayça Çağla Altunkaya, hemşirelik bölümünden mezun olduktan sonra ailesi ile beraber İstanbul’a geldi. TV8 kanalında yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışma programında görüntülenen Ayça Çağla Altunkaya, son zamanlarda Survivor 2020 yarışması içinde Dominik’e gitmişti.

Henüz genç yaşta olan Altunkaya, eğitim hayatını tamamladığı fakat herhangi bir mesleği icra etmediği bilinmekle birlikte ilk defa geçtiğimiz yaz ayından Çeşme‘den Yunanistan, Mikonos adasına doğru seyreden ve Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu sürat teknesinde beraber görülmüşlerdir.

Sosyal medya’da Ayça Çağla Altunkaya‘yla, Şeyma Subaşı birbirlerine benzetilmektedir.
 

İlgili Haberler