Adan, "MHP, fırsatların partisi değildir"

Adan, "MHP, fırsatların partisi değildir"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, İstanbul'da katıldığı bir programda, "MHP, fırsatların partisi değildir" açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, partisinin Kağıthane İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ve Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programda, partililer, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Programda gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Adan, "MHP, fırsatların partisi değildir" dedi.

Adan'ın açıklamaları şöyle:

"MHP, fırsatların partisi değildir. 7 Haziran'da bize az oy verdiniz. 1 Kasım'da oylarınızın bir kısmını aldınız. Türkiye'nin yetiştirdiği en dürüst devlet adamı, siyaset adamı bazı arkadaşlarımızın parlamentoya girmesi de bu vesileyle ikinci plana düştü. 40 milletvekili kaybettik. 7 Haziran'da 'Biz sizi destekleyelim, HDP dışarıdan desteklesin. Siz CHP ile hükümet kurun, hatta Başbakan olun' dediler. 'Uzun yıllardır hendekler kazılmış, silahlar donatılmış ve bu milletin birliğine, beraberliğine karşı bir büyük ayaklanmanın altyapısını oluşturmuş, listesi Kandil'den yapılmış olan PKK terör örgütü ile ben nefes almam.' dedi, Genel Başkan. HDP destekli bir başbakanlığı asla kabul etmedik. Biz kendi irademizi ortaya koyarken, milletimizin geleceğine zarar verecek her türlü tehlikeye karşı siyaset yapıyoruz. Elimizin tersiyle ittik, 1 Kasım seçimlerine gittik." 

İlgili Haberler