Adana'da 4 aylık eşini pompalı tüfekle defalarca vurdu!

Adana'da 4 aylık eşini pompalı tüfekle defalarca vurdu!
Adana'da, 19 yaşındaki Gökhan A., 4 ay önce evlendiği 20 yaşındaki eşi Çiçek A.'yı , pompalı av tüfeğiyle defalarca vurdu. Olayda genç kadın ağır yaralanırken, Gökhan A., ise kayıplara karıştı.

Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir yakının aile içi gerçekleşen nişanına giden Gökhan A. ve Çiçek A., eve döndüklerinde bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

ATEŞ AÇTI

Yakınlarının araya girmesine rağmen yatıştırılamayan Gökhan A., amcasının kızı olan ve 4 ay önce evlendikleri öğrenilen eşi Çiçek A.'ya evlerinin önünde pompalı tüfekle ateş açtı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Koluna, göğsüne ve karnına isabet eden saçmalarla yaralanan genç kadın, kanlar içinde yığılırken, Gökhan A. ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Çiçek A., ameliyata alındı. Genç kadının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kaçan Gökhan A.'yı yakalamak için çalışma başlatan polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

4-aylik-esini-tufekle-agir-yaraladi-4147-dhaphoto1.jpg4-aylik-esini-tufekle-agir-yaraladi-4147-dhaphoto2.jpg4-aylik-esini-tufekle-agir-yaraladi-4147-dhaphoto3.jpg4-aylik-esini-tufekle-agir-yaraladi-4147-dhaphoto4.jpg4-aylik-esini-tufekle-agir-yaraladi-4147-dhaphoto5.jpg4-aylik-esini-tufekle-agir-yaraladi-4147-dhaphoto6.jpg4-aylik-esini-tufekle-agir-yaraladi-4147-dhaphoto8.jpg

DHA