Her gün yeni bir skandal patlıyor! Afrikalı erkekler nasıl vatandaşlık alıyor

Her gün yeni bir skandal patlıyor! Afrikalı erkekler nasıl vatandaşlık alıyor
Türkiye'ye gelen Afrikalı öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı yapmak için Türk kadınlarıyla evlendirdiği öne sürülen danışmanlık firmasının işbirliği yaptığı Instagram hesabından ilginç fotoğraflar çıktı.

Oda Tv''de yer alan habere göre Türkiye''deki okuyan Afrikalı öğrencilerin kurduğu iddia edilen African Students in Turkey adlı hesap üzerinden Türkiye''ye okumaya gelen Afrikalı öğrencilerin Türk vatandaşı kadınlarla evlenip, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olduğu iler sürüldü. 

Bu hesabın Instagram''daki bilgilerine göre Türkiye''deki işbirliği yaptığı kurum ise Zafar Consultancy adlı eğitim danışmanlık firması.  

Twitter''daki Alyenist hesabın gündeme getirdiği bu konuyla ilgili Zafar Consultancy adlı kurumu aradık. 

Türkçesi çok iyi olmayan birisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde, kendilerinin evlendirme hizmeti vermediğini sadece Türkiye''de eğitim alacak olanlara danışmanlık hizmeti verdiklerini söyledi.

Devlet, özel birçok üniversite ile çalıştıklarını belirten yetkili " Fiyatlandırmanız nasıl oluyor" sorusuna ise "Hazırlık yapayım, daha sonra arayabilirseniz sevinirim" diye yanıt verdi. Instagram''daki hesap Afrikalı erkekler ile evlenen birçok kadınının fotoğrafını paylaşmış durumda. 

Bu fotoğraftan bazıları şunlar:







 

İlgili Haberler