Ahır dağında yaban hayatı korumak için yemleme yapıldı

Ahır dağında yaban hayatı korumak için yemleme yapıldı
Afyonkarahisar 'ın en yüksek 1900 rakımlı Ahır dağında doğa severler ve sivil toplum kuruluşu işbirliği ile yaban hayatını korumak için yemleme yaptılar.

Hüseyin Demir - Uşak - Banaz - YENİÇAĞ

Afyonkarahisar Haçalar ilçesi Kaymakamlığı, Hocalar Belediyesi Uşak Banaz D.D.K.K Derneği ve vatandaşlar müşterek  yemleme yaptılar.  
Hocalar Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, Belediye Başkanı Ali Arslan, D.D.K.K Derneği ve halkın destegiyle yapılan yemlemede Hocalar  Kaymakamlı, Belediye Başkanlığı, Orman İsletme Şefliği, Sandıklı Milli Parklar müdürlüğü Personeli ve Araclarıda destek verdi.

Hocalar Belediye Başkanı Arslan "Sivil toplum kuruluşlarının, gönüllü vatandaşlarımızın ve doğa severler ile kurumlarımızın iş birliği ile Ahır dağında Yeşilhisar göleti çevresindeki yaban hayatını korumak üzere yemleme çalışması için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

Doga dostu 46 lılar Kulübü çevreyi koruma  Dernegi Başkanı Halil Sarığöz "Hocalar Kaymakamıma D.D.K.K Derneğimiz adına  Yemleme yapmak istedigimizi belirttik Kaymakambey, Belediye başkanı ve halkımız  Yem, saman desteği verdi. Sandıklı  Doga Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü aracı, Hocalar  Kaymakamlığı, Belediyesi, Orman İsletme Müdürlüğü araçları ile yemlemeye destek verdi. Bu yıl derneğimiz adına 4. Yemlemeyi gerçekleştirdik  Ahır Dağında ki Geyik, ceylan, Yaban domuzu Tavşan  ve kuşlara  yaban hayvanlarına yem, saman Dön tutan  Yeşilhisar Göletinde balıklarada yem verdik  teşekkür ediyorum destek olanlara" dedi.