Ahmet Hakan milletvekillerine korona aşısı önceliği istedi

Ahmet Hakan milletvekillerine korona aşısı önceliği istedi
Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, korona virüs aşısından milletvekillerine öncelik tanınmasını istedi. Korona açısından en riskli işlerden birinin milletvekilliği olduğunu belirten Hakan, "Ne olur yani sayıları zaten çok sınırlı vekillere öncelik tanınsa?" diye sordu.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan köşesinde ilginç bir tartışmayı gündeme getirdi.

Çin’den getirilen korona virüs aşısının "Aşı önceliği" olmaksızın AKP’li bazı vekillerin ve AKP MKYK üyelerinin de yaptırdığının ortaya çıkmasının ardından tartışmalara giren Hakan, milletvekillerine de aşıda öncelik tanınmasını istedi.

Meclis’teki 600 vekilin aşı olması gerektiğini savunan Ahmet Hakan, "Milletvekilliği... Sosyalleşmeyi gerektirir... Halkla teması gerektirir... Yakın durmayı gerektirir... İç içe olmayı gerektirir..." ifadelerini kullandı.

Aşı önceliği olmaksızın aşı yaptıranlara gelen tepkileri de eleştiren Hakan, "SÖZ konusu milletvekilleri olduğunda ortalığı ayağa kaldıranları hiç anlamıyorum." dedi.

Ahmet Hakan, vekillere aşıda öncelik tanınması çağrısına ise köşesinde şu cümlelerle iletti:

"Bu sebeple korona açısından en riskli işlerin başında gelir milletvekilliği. Ne olur yani sayıları zaten çok sınırlı olan milletvekillerine aşıda öncelik tanınsa..."