Akhisarspor'un hiç forma giymeyen transferiyle ilgili gündemi sarsacak detay

Akhisarspor'un hiç forma giymeyen transferiyle ilgili gündemi sarsacak detay
Bir dönem Süper Lig’e damga vuran ekipler arasında yer alan, hatta Türkiye’yi Avrupa’da temsil etme başarısı da gösteren Akhisarspor, bu sezon 2’nci Lig'e düşmenin eşiğine kadar geldi. Ege ekibinde yapılan bir transfer hakkında ortaya çıkan detay ise futbol camiasını büyük şaşkınlığa uğrattı. İddialara göre Akhisar’ın yeni transferi Martins Chisom Onyebueke, daha önce hiçbir amatör veya profesyonel kulüpte oynamadan Akhisar’ın yolunu tuttu.

Akhisarspor'un hiç forma giymeyen transferiyle ilgili gündemi sarsacak detay

Süper Lig’de bir dönemin flaş ekipleri arasında yer alan ve üst sıralara oynayan Akhisarspor’da şu sıralar zor günler yaşanıyor. Ege ekibi, 2 yıl önce Türkiye Kupası şampiyonu unvanıyla ülkemizi UEFA Avrupa Ligi''nde gruplarda temsil eden, Süper Lig kulübüyken 2 yılda 2''nci Lig''e düşmenin eşiğine kadar gelen Akhisarspor''da devre arasında gerçekleştirilen Martins Chisom Onyebueke transferiyle ilgili flaş detaylar ortaya çıktı.

DHA’da yer alan habere göre Evren Özbey''in başkanlığı yaptığı yeşil-siyahlılarda devre arasında yurt dışından transfer edilen Martins Chisom Onyebueke, amatör veya profesyonel olarak hiçbir kulüpte forma giymeden kadroya dahil edildiği aktarıldı.

FIFA kayıtlarında yurt dışında hiçbir kaydına rastlanmayan 20 yaşındaki Nijeryalı futbolcunun, formayı yalnız imza töreninde giydikten sonra bir daha forma şansı bulamadığı aktarıldı.

13 MAÇTA DA KADROYA GİREMEDİ

Akhisar''la ara transferin son gününde sözleşme imzalatılan Onyebueke, o tarihten sonra oynanan 13 maçın hiçbirinde süre almazken, hiçbir maçta kadroya bile giremedi.

Futbol Federasyonu, Nijeryalı''yla ilgili yurt dışında hiçbir kulüp bilgisine rastlanmadığı için resmi internet sitesindeki futbolcu bilgilerine lisans türü olarak yurt içi veya yurt dışı transfer değil, "Amatör olmadan profesyonelliğe geçiş" notunu düştü.