İYİ Parti'ye 300 kişi katıldı! AKP’den istifa eden iş insanı da var

İYİ Parti'ye 300 kişi katıldı! AKP’den istifa eden iş insanı da var
İYİ Parti'ye Fethiye'den 300 kişi katıldı.

Gerçek Fethiye Gazetesi''nden Necati Kanbur''un haberine göre İYİ Parti’ye Fethiye’den yeni üye katılımları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Av. Abdullah Küçükbozbaş, 2009-2014 Muğla İl Genel Meclis Üyesi, 2014 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan Adayı olan  Ziraat Mühendisi Mehmet Üyük, Geçmiş Dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi Onat Akdu ve Huzurevi Eski Müdürü Adem Güngör’e İYİ Parti  Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozetleri takılmıştı. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı’nda aralarında Geçmiş Dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi Onat Akdu’nun da bulunduğu yaklaşık 200 kişiye rozet takma töreni düzenlendi.



Düzenlenen törene Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Doğru Yol Partisi’nden Milletvekilliği yapmış Latif Sakıcı’nın oğlu Ahmet Sakıcı ve partililer katıldı. 



“GÜZEL GÜNLERE ÇOK AZ KALDI”
Törende konuşan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban “Önemli bir ana tanıktık ediyoruz. İş ve siyaset insanı Sayın Onat Akdu Bey kıymetli arkadaşları ile birlikte hoş geldiler. Büyümeye ve büyütmeye devam ediyoruz. İktidara gelmemize çok az kalmış bu süre içerisinde mücadeleye devam ediyoruz. Artık Türkiye’de söylenmeyenleri söylüyoruz. Türk Milleti’nin dertlerini dile getiriyoruz. Bunları sadece dile getirmekle kalmıyoruz çözüm önerilerini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Güzel günlere çok az kaldı. İnşallah Genel Başkan önderliğinde üreten ve mutlu bir Türkiye’ye çok az kaldı” dedi.



“ÜLKEMİZ DERİN KRİZLERİN İÇİNDEN GEÇİYOR”
Bir süre ara verdikten sonra siyasete iyi Parti’de devam etme kararı alan İş İnsanı Onat Akdu’da yaptığı konuşmada “300 kişi ile İyi Parti’ye katılım sağladık. Ramazan Ayı nedeni ile yaşlılarımızı yormak istemedik. Bugün buraya 200 kişi geldi. Ramazan’dan sonra hedefimiz bin yeni üyeyi İyi Partimize kazandırmak “ dedi.

İlgili Haberler