AKP’li Hayati Yazıcı ittifakı yok saydı: “AKP’nin adayına oy vereceksiniz”

AKP’li Hayati Yazıcı ittifakı yok saydı: “AKP’nin adayına oy vereceksiniz”
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “İttifakı partisi ha buna ver ha ona ver. Öyle bir şey yok. Ha bu ha bu yok. Ak Parti’nin adayı varsa Ak Partililer adaylarına oy verecektir” dedi.

AKP'de Erdoğan'dan sonra gelen en önemli ikinci isim olarak bilinen Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, yerel seçim öncesi Rize’nin Çayeli ilçesinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu.

Hayati Yazıcı, MHP’yi kastederek, “Çayeli’nde sakın fanteziye gitmeyin. İşte böyle söyleyenler var duyuyorum. İttifakı partisi ha buna ver ha ona ver. Öyle bir şey yok. Ha bu ha bu yok. Ak Parti’nin adayı varsa Ak Partililer adaylarına oy verecektir. Yanlış yaptıktan sonra herhangi sorunu çözmek için bizim yanımıza gelmeyin” ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Çayeli’nde sakın fanteziye gitmeyin. İşte böyle söyleyenler var duyuyorum. İttifakı partisi ha buna ver ha ona ver. Öyle bir şey yok. Ha bu ha bu yok. Ak partinin adayı varsa Ak partililer adaylarına oy verecektir. Yanlış yaptıktan sonra her hangi sorunu çözmek için bizim yanımıza gelmeyin. Seçilecek başkanın, hükûmetle aynı çalışma stiline sahip olması hizmetlerin kalitesi ve gerçekleşmesi açısından çok önemlidir. Adaylık sürecinden memnun olmayanlar olabilir. Pire için yorgan yakılmaz. Ak Parti adayımıza en güçlü şekilde destek olun. En yüksek oy alabilmesi için çalışın.”