AKP’li İsmet Yılmaz kendini savundu

AKP’li İsmet Yılmaz kendini savundu
Partisinin belediye başkanı adayına oy isterken, “İnanıyorum ki Hilmi Bey'e vereceğiniz destek, yarın ruz-ı mahşerde yine sizin berat belgelerinizden biri olacaktır” diyen AKP’li vekil İsmet Yılmaz, yanlış anlaşıldığını ileri sürdü.

AKP’li İsmet Yılmaz, partisinin Sivas Belediye Başkanı adayına oy isterken sarf ettiği, "Hilmi Bilgin'e desteğinizi bekliyorum. İnanıyorum ki Hilmi Bey'e vereceğiniz destek, yarın ruz-ı mahşerde yine sizin berat belgelerinizden biri olacaktır diye düşünüyorum" sözlerini savundu. İnternethaber'e açıklamalarda bulunan Yılmaz, sözlerinin çarpıtıldığını ileri sürdü ve şu açıklamayı yaptı:

“ONUN YAPACAĞI HAYIRLARDAN SİZE DE PAY DÜŞECEK”

"Biz adayımız Hilmi Bilgin’e güveniyoruz ve yerel yönetimdeki hizmetlerin onun vesilesiyle geleceğine inanıyoruz. Ve onun yapacağı hayırlardan size de pay düşecektir diyoruz. Biz halkımızın istemediği hiçbir şeyi yapmayız."

“İSMET YILMAZ O TWİTİNİ SİLSE İYİ EDER”

Öte yandan, hükümete yakınlığıyla bilinen Akit’in yazarlarından Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından İsmet Yılmaz’ın bu sözlerini eleştirdi. Dilipak önce, “İsmet Yılmaz o twitini silse iyi eder. Herkes için bu dünyada ne yaparsanız yapın öbür tarafta karşılığı vardır. Oy ver manevi Berat al diye bir şey olmaz” mesajını paylaştı. Dilipak, konuyla ilgili olarak birkaç saat sonra ise şu mesajı paylaştı: “İsmet Yılmaz oy ver Berat al dememiş. Tabi yazmadığı tiviti silemez de. Bu tezgahı kuranlara yazıklar olsun.”

İlgili Haberler