Akşama tencere nasıl kaynayacak soran yok. Pasta vardı da bu insanlar mı yemedi. Mecburen, mucburiyetten ekmek peşindeler

Akşama tencere nasıl kaynayacak soran yok. Pasta vardı da bu insanlar mı yemedi. Mecburen, mucburiyetten ekmek peşindeler
Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması bu akşam saat 21.00'de başlayacak. Kısıtlama öncesi çok sayıda vatandaş, iş çıkışı korona virüse yakalanma pahasına evlerine gitmek için yoğun çaba sarf etti. Yenibosna metrobüs durağında çekilen görüntüler, görüntüleri ürkütecek durumdaydı.

Gamze Dağ-YENİÇAĞ Kabine toplantısında geçen hafta yeni kararlar alınmasına rağmen sokaktaki kalabalıklardan aynı görüntüler gelmeye devam ediyor.

Türkiye risk haritasında "Çok yüksek riskli" görünen İstanbul''da cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.

İstanbul''da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, bugün (Cumha) saat 21.00''de başlayıp cumartesi ve pazar günlerini kapsayarak pazartesi günü saat 05.00''te bitecek.

Mesainin son gününde İstanbul’daki metrobüs duraklarında evlerine gitmek isteyen vatandaşlar yoğun bir kalabalıkla karşılaştı.

Korona virüse yakalanma pahasına, vatandaşlar yoğun kalabalığa rağmen metrobüse binmek zorunda kaldı. Ayrıca tüm metrobüs duraklarında olduğu gibi Yenibosna metrobüs durağında da vatandaş sosyal mesafesiz metrobüs bekleyip; binmek zorunda kaldı.

İşte o görüntüler: