Akşener’den Bahçeli’ye 17-25 Aralık sorusu

Akşener’den Bahçeli’ye 17-25 Aralık sorusu
Programının son durağı Bursa’da kapalı spor salonunu dolduran coşkulu partililere hitap eden Meral Akşener, “ Buradan, herkesin huzurunda ilan ediyorum, Milliyet Hareket Partisi Genel Başkanlığı’na adayım" dedi.

"Kendimi sizlere emanet ediyorum, siz ne derseniz, sizin iradeniz ne derse ben ona uyarım. Biz iktidar olduğumuz Türkiye’yi  huzur adası haline getireceğiz.  Eşit, adil ve hakkaniyetli bir düzen kuracağız” 

“Haddinizi bilin”

Havuz medyasının hedefi haline geldiğine dikkat çeken Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hücum halinde hepimize saldırıyor. Önce Adalet Bakanı, geçen gün sayın Davutoğlu, bizim iç meselemizle ilgili MHP’de değişim olursa çok kötü bir şey olacak diye konuştu. Bir partinin içişlerine karışmak hadsizliktir, ayıptır. Siz haddinizi bilmezseniz, Ülkücü irade size haddinizi bildirir.”

“Kumpas mı, darbe mi?”

Paralel tartışmalarına  birden bire MHP Genel Başkan Yardımcılarının da dahil olduğunu belirten Meral Akşener  devamla şunları  söyleyip Devlet Bahçeli’ye şu çağrıda bulundu:

“İftiraya uğramış biri olarak, bir soru sormak istiyorum. Sayın Genel Başkan bütün grup toplantılarında Erdoğan’ın yakasına 17/25 lakabı taktı. Her yerde bunu dillendirdi.  Buradan sayın genel başkana soruyorum. MHP’nin 17-25 Aralıkla ilgili dün ortaya koyduğu görüşlerle ilgili bugün bir değişiklik var mıdır? Eğer görüşlerde değişiklik varsa 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturması mıdır, yoksa Erdoğan’a kumpas ve darbe midir? Bu soruyu sormak bizim hakkımız. Bu sorunun cevabını bilmek de başta şahsım olmak üzere hepimizin hakkıdır. Bu cevabı alana kadar sormaya devam edeceğim.

Bursa Kapalı Spor Salonu’ndaki programın sonunda  MHP Genel merkezi tarafından görevden alınan il başkanları sahneye davet edilip Akşener ile birlik beraberlik pozu verdi.

21-001.jpg

 

aks.jpg

meral-001.jpg