Efecan Karaca, Galatasaray'a mı gidecek, Fenerbahçe'ye mi? Alanyaspor'dan açıklama

Efecan Karaca, Galatasaray'a mı gidecek, Fenerbahçe'ye mi? Alanyaspor'dan açıklama
Alanyaspor'ın yıldızlarından Efecan Karaca için önce Galatasaray, sonra da Fenerbahçe iddiaları geldi. Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli açıklama yaptı

Alanyaspor''un yıldızlarından Efecan Karaca, transfer döneminde gündem oldu.

Efecan için önce Galatasaray''a transfer olacağı iddiası ortaya atılmıştı. Ardından da Fenerbahçe''nin bu futbolcuya talip olduğu, hatta Alanyaspor''la temasa geçtiği ileri sürüldü.

Efecan''la ilgili Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli açıklama yaptı.

Önce Galatasaray''la oynayacakları lig maçıyla ilgili konuşan Farioli, "Ligin ikinci yarısının ne kadar mücadeleci olduğunu hepimiz biliyoruz. Giresunspor maçından sonra oyuncularıma Galatasaray maçının öneminden bahsettim. Mücadeleci bir maç olacak. Yüsek motivasyon açısında mücadeleci olacak. Aldığımız puanlar bizde doygunluk yaratmış olabilir, oyuncularımı sürekli uyarıyorum'''' ifadelerini kullandı.

İtalyan hoca Efecan Karaca''nın takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak da ''''Efecan Karaca, takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir transfer yapmaktan daha önemli. Oyuncularıma gelen transfer teklifleri beni rahatsız ediyor, çünkü onların kafasını karıştırıyor.'''' yorumunu yaptı.