Aleyna Çakır neden ismini değiştirdi? Sema Esen neden Aleyna Çakır?

Aleyna Çakır neden ismini değiştirdi? Sema Esen neden Aleyna Çakır?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzunca bir süre gündem olan Aleyna Çakır, Ümitcan Uygun’un tutuklanması ile yeniden hatırlandı. Çakır’ın cinayetiyle ilgili de araştırmalar halden devam etmekte. Peki, Aleyna Çakır neden ismini değiştirdi?

Cansız bir şekilde bedeni erkek arkadaşı Ümütcan Uygun tarafından bulunan Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili olarak sır perdesi araştırılmaya devam edilirken, Esra Hankulu adlı kızın ölümünden dolayı gözaltına alınan ve daha sonrasında tutuklanan Uygun, Sema Esen’i bir kez daha gündeme taşıdı.

Sema Esen Neden Aleyna Çakır?

1999  yılında dünyaya gelen Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen, Ankara’nın Keçiören İlçesi Yükseltepe Mahallesi’nde yaşayan 21 yaşında bir genç kızdır. Takma adı olan Aleyna Çakır’ı kullanan Sema Esen, Ankara''nın Keçiören ilçesindeki evinde, Çarşamba gecesinde bornoz kuşağıyla kendini tavana asarak intihar etmiş bir şekilde bulunmuştu.

Aleyna Çakır''ı cansız bedenini bulan arkadaşı Ümitcan Uygun’da polis tarafından gözaltına alınmış ancak daha sonrasında serbest bırakılmıştı.

Ümit U.''nun 17 Nisan günü Aleyna Çakır’ı bayıltana kadar dövdüğü ve bu anları da Instagram''dan canlı yayınla paylaştığı ortaya çıktı.

Aleyna Çakır Neden Öldü?

Korkunç bir cinayete kurban giden Aleyna Çakır’da darp raporu incelendiğinde dayak, cinsel istismar ve işkence izlerinin bulunduğu belirtildi. Ümitcan Uygun''un sevgilisi Aleyna Çakır''ı darp ettiği ve bayıldıktan sonrada videoya çektiği gözlemlendi.

Facebook''ta soyadlarını aynı yapan sevgililerin, birlikte yaşadığı ifade ediliyordu. Olay gecesi Ümit''in arkadaşlarıyla Aleyna''nın evinin önünde toplandıkları, alkol aldıkları ve sabaha karşı da Aleyna''nın ölüm haberinin geldiği iddia edildi.

İlgili Haberler