Aleyna Tilki’yi eleştiren Cüneyt Özdemir'den gelen yeni açıklama şaşırttı

Aleyna Tilki’yi eleştiren Cüneyt Özdemir'den gelen yeni açıklama şaşırttı
Şarkıcı Aleyna Tilki 'Take It Or Leave It' şarkısı ve klibiyle ses getirmiş, olumlu olumsuz bir çok yorum almıştı. 13 saatte 1 milyon izlenme alarak motor üstünde soyunma sahnesi adeta olay olmuştu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir konu ile ilgili paylaşımında "Aleyna Tilki’nin son klibini izleyince Türkiye’de kariyeri yönetilemeyen sanatçıların düştüğü hazin duruma üzüldüm. İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip! Coğrafya herkes için kaderdir!" ifadelerini kullanmış ve Aleyna Tilki tepki göstermişti.

 

ALEYNA TİLKİ TEPKİ GÖSTERDİ

Aleyna Tilki ise bu yorumu alıntılayarak "Özdemir’e bakınca, yurt dışında yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için, kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum. Coğrafya kaderdir deyip insanların potansiyelini limitlemeyin artık!" ifadelerini kullanmıştı.

CÜNEYT ÖZDEMİR''DEN GELEN AÇIKLAMA ŞAŞIRTTI

Aleyna Tilki ile girdiği tartışma sonrası Cüneyt Özdemir''den gelen açıklama şaşırttı. Özdemir YouTube videosunda Aleyna Tilki ile bir mekanda karşılaştığını ve masasına gittiğini anlattı.

"BİR DÜNYA STARINI YAKINDAN TANIMA FIRSATINI ELDE ETTİM"

Arkadaşının mekanda Aleyna Tilki olduğunu söylediğini ve "Daha bugün Aleyna''ya saydırmışım, kriz çıkmasın" diyerek gitmek istemediğini anlatan gazeteci, sonrasında Tilki''nin yanına gittiğini anlatarak ünlü şarkıcı için "Aleyna Tilki ile sohbet ettik. Bir dünya starını yakından tanıma fırsatını da elde ettim. Aleyna tabi iddiası büyük bir arkadaşımız. Ben buna hep tabi böyle demeçlerde tanık olmuştum. İlk kez karşı karşıya oturduğumuzda o iddianın büyüklüğüne ilk kez şahsım adına tanık oldum." ifadelerini kullandı.

Özdemir, Tilki''yi aslında sempatik bulduğunu söyledi ve "Ama son derecede sempatik bir kardeşimiz. Bir de espriden de anlıyor. En çok onu sevdim." dedi.

İlgili Haberler