Alkollü sürücü paniğe yol açtı! Kütahya'da otomobil direkle duvar arasında böyle sıkıştı

Alkollü sürücü paniğe yol açtı! Kütahya'da otomobil direkle duvar arasında böyle sıkıştı
Aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak savrulan otomobil, beton elektrik direği ile kıraathane duvarı arasına sıkıştı. Kıraathane müşterileri otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtulurken, kaldırımda temizlik yapan kıraathane çalışanı ile araçtaki 3 kişi yaralandı. Sürücünün 1,49 promil alkollü ve ehliyetsiz olduğu belirlenirken, kaza anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Asker eğlencesinden döndükleri öğrenilen ve içerisinde 3 kişinin bulunduğu Mehmet Furkan Oryaşın yönetimindeki otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu savrulup, yol kenarındaki beton elektrik direği ile kıraathane duvarı arasında sıkıştı.

30 SANİYE İLE KURTARDILAR

Kazadan yaklaşık 30 saniye önce müşterilerin kıraathaneden ayrıldığı öğrenilirken, bu sırada temizlik yapan kıraathane çalışanı Mehmet Oruç ise otomobil ile duvar arasına sıkışmaktan son anda kurtuldu.

1,49 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazada, 1,49 promil alkollü olduğu belirlenen ehliyetsiz sürücü Mehmet Furkan Oryaşın ile otomobildeki Ahmet Taha Üstünel ve Talha Arı ile kıraathane çalışanı Mehmet Oruç yaralandı.

SIKIŞAN ARAÇTAN ÇIKARDILAR

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan sürücüyü çıkarmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi alırken, otomobilde sıkışan sürücü Mehmet Furkan Oryaşın yarım saat süren çalışma sonrası sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

alkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-2394-dhaphoto1.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-2394-dhaphoto2.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-2394-dhaphoto3.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-2394-dhaphoto4.jpg

alkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-2394-dhaphoto5.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-2394-dhaphoto6.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-9798-dhaphoto7.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-9798-dhaphoto8.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-9798-dhaphoto9.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-9798-dhaphoto10.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-9798-dhaphoto13.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-9798-dhaphoto14.jpgalkollu-surucunun-kiraathane-duvarina-carptigi-anlar-kamerada-4-yarali-9798-dhaphoto15.jpg