Mansur Yavaş: Tehdit ve iddialara cevap anlamında açıklamam bulunmamaktadır

Mansur Yavaş: Tehdit ve iddialara cevap anlamında açıklamam bulunmamaktadır
Devlet Bahçeli'nin “Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var” sözlerinin ardından Mansur Yavaştan yeni bir açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin, “Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var” ifadelerinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Twitter üzerinden yeni bir paylaşım yaptı.

Yavaş, 30 Kasımda yaptığı açıklamayı hatırlattığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün bazı yayın organlarında ''''tehdit ve iddialara cevap verdi'''' şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Kimseye ve hiçbir kuruluşa cevap anlamına gelecek bir açıklamam bulunmamaktadır. Aşağıdaki açıklamadaki kararlılığım aynen devam etmektedir. Saygılarımla”

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Salı günü grup toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Bahçeli, Ankara''daki Alparslan Türkeş anmasına düzenlenen saldırıya ilişkin soruya, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey''in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var" diye yanıt verdi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise, “Bilinmesi gereken bir önemli husus, Sayın Genel Başkanımızın, Ülkücü kimliğinin gereği olarak kimseyi tehdit etmeyeceğidir” ifadelerini kullandı.

"UZAKTAN YAKINDAN İLGİMİZ YOK"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu açıklamayı yaptı:

“Yanlış yorumlanmaması için vakfın toplantısına katılmadığım gibi çiçek de göndermedim. Vakıf Genel Sekreterinin Belediyede görevli olması nedeniyle ilişkilendirilmiş olabilirim. Gençlik Parkı içinde bulunan salonumuzu istemişlerdi, uygun bulmamıştım. Yaşananlarla uzaktan yakından ilgimiz yok. Başka siyasi partilerin iç işlerine karışmam. Vakfın Genel Sekreteri bizde çalışıyor diye ilişkilendirme oluyorsa, belediyede çok sayıda ülkücü var. Ülkücü diye kimseyi çalıştırmayalım mı?”

İlgili Haberler