Ankara’da hafriyat vurgunu yeniden akıllara geldi

Ankara’da hafriyat vurgunu yeniden akıllara geldi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın hafriyat gelirleri ile ilgili yaptığı açıklamalar yeniden akıllara geldi Ankara’daki hafriyat gelirlerinin 30 bin liradan 15 milyon liraya nasıl çıktığı henüz netlik kazanmadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Melih Gökçek’in istifası sonrası göreve gelen Mustafa Tuna’nın hafriyat gelirleri ile ilgili yaptığı açıklamalar gündemdeki yerini koruyor.  A Haber’e konuşan Tuna, Gökçek döneminde aylık 30 bin lira olan hafriyat gelirlerini 15 milyon liraya yükselttiklerini açıklamıştı.

Mustafa Tuna’nın söz konusu açıklamalarına Melih Gökçek sert yanıt vermiş ve Tuna’nın kendisini hırsızlıkla suçladığını belirtmişti.  Gökçek’in açıklamalarına cevap veren Mustafa Tuna ise "Yeni polemiklere fırsat vermek istemem. Hırsızlıkla falan kimseyi suçlamadım. Herkes her şeyin farkında. Uzatmaya gerek yok" ifadelerini kullanmıştı.

Mustafa Tuna’nın açıklandığı bu rakamların nasıl gerçekleştiği ise henüz netlik kazanmadı.

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil’in konu ile ilgili soru önergesine cevap veren İç İşleri Bakanlığı, söz konusu iddialar için herhangi bir soruşturma başlatılmadığını açıklamıştı.

İlgili Haberler