O öğrenciye bir kez daha ders verdi

O öğrenciye bir kez daha ders verdi
Ankara'da özel bir okulda öğrencinin ders esnasında tahtada konu anlatan İngilizce Öğretmeni Eyüp Sağlık, saygısız el hareketine karşı ibretlik bir davranışta bulundu. Öğrenciyı affeden Eyüp Sağlık tam anlamıyla o saygısız öğrenciye bir kez daha ders verdi. Eyüp Sağlık, "Tabii bir hata ile bir Türk evladı kaybedilemez. Ben öğrenciyi affettim' dedi.

Öğrencisinin saygısızlığına yaptığı hareket ibretlik oldu

Ankara''da özel bir okulda öğrencinin ders esnasında tahtada konu anlatan öğretmene yaptığı saygısız el hareketleri kameralara yansıdı. Söz konusu görüntüler hakkında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı. İngilizce öğretmeni Eyup Sağlık, yaşanan olaydan sonra yaptığı açıklamada, "Tabii bir hata ile bir Türk evladı kaybedilemez. Herkesin geçmişte elbette ki hataları var. Bu çocuk da bir şiddet uygulamamış.Ben öğrenciyi affettim'' dedi.

Ankara’da özel bir okulda, ders esnasında öğrencinin öğretmenine yönelik uygunsuz hareketleri kemaralara yansıdı. Olayın kamuoyuna yansıması sonrasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğrenci hakkında soruşturma açtı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "İlimizde bir özel okulda bir öğrencinin öğretmenine karşı kabul edilemez davranışlarının yer aldığı ve sosyal medyaya yansıyarak gündeme gelen olaya ilişkin inceleme/soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Öğrencinin hareketlerine maruz kalan öğretmen Eyup Sağlık, öğrencisini affettiğini açıkladı. Sağlık, “Tabii bir hata ile bir Türk evladı kaybedilemez. Herkesin geçmişte elbette ki hataları var. Bu çocuk da bir şiddet uygulamamış, evet öğretmene, mesleğe zedeleyici hareketler ama çocuk da bilinçli değil” dedi.

Olay Ankara’nın Sincan ilçesinde yer alan bir özel okulda meydana geldi. Yaklaşık 35 yıllık eğitimci olan İngilizce öğretmeni Eyup Sağlık, ders esnasında bir öğrencisinin ayağa kalkarak kendine yönelik hareketleri sonrasında ne yapacağını şaşırdı.Başka bir öğrenci tarafından çekilen bu görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü olay hakkında soruşturma başlattı. 35 yıllık eğitimci olan İngilizce öğretmeni Eyup Sağlık, yaşadıklarını anlattı.

İlgili Haberler