Ankara'daki feci kazada bariyerlere çarpan araç hurdaya döndü!

Ankara'daki feci kazada bariyerlere çarpan araç hurdaya döndü!
Ankara'da, iki aile bireylerinin içerisinde bulunduğu otomobilin bariyere çarpıp refüje girmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.  

Karapürçek yönüne giden, içerisinde iki aileden toplam 7 kişinin bulunduğu  otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp bariyere çarptı.

Otomobil, metal bariyeri kırıp refüj boşluğuna girdi. Hurdaya dönen otomobilin kimliği belirsiz sürücüsü ile Pınar Deniz kaza yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 3'ü çocuk 5 kişi de yaralandı. 

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar; Hüseyin, Hasan ve İrem Dumanoğlu ile Aysel ve Nisa Nur Deniz, yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. 2 kişinin cansız bedeni cenaze aracı ile morga götürülürken, otomobil de çekici ile refüjden kaldırıldı. Polis, kaza hakkında soruşturma başlattı. 

ankarada-otomobil-bariyere-carpti-2-olu-5-yarali-1009-dhaphoto1.jpgankarada-otomobil-bariyere-carpti-2-olu-5-yarali-1009-dhaphoto2.jpgankarada-otomobil-bariyere-carpti-2-olu-5-yarali-1009-dhaphoto3.jpgankarada-otomobil-bariyere-carpti-2-olu-5-yarali-1009-dhaphoto4.jpg

DHA