Antalya'da yağmurda sırılsıklam olan köpeğe polis sahip çıktı

Antalya'da yağmurda sırılsıklam olan köpeğe polis sahip çıktı
Antalya'da meydana gelen olayda yağmurdan sırılsıklam olan köpeğe, polis ekipleri sahip çıktı. Köpeğin gözlerindeki üzgün görüntüsü ise fotoğrafı görenlerin yüreklerini sızlattı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu kod ile uyarılan Antalya'da aşırı yağış meydana geldi. Yağıştan insanların yanı sıra hayvanlar da etkilendi. 24 saatte metrekareye 30 kilogram yağışın düştüğü Antalya kent merkezinde, bir sokak köpeği, yağmur sırasında Kepez Kaymakamlığı binasına girdi. Bina girişinde X-Ray cihazının bulunduğu kontrol noktasına kadar gelen ve oturan köpeğe polisler ilgi gösterdi.

VERİLEN YEMEĞİ ALMADI 

Görevli bir polis elindeki yiyeceği köpekle paylaşıp, "Hadi oğlu, hadi oğlum" diyerek yedirmeye çalıştı. Bir vatandaş o anları, "Rahatsız mı, üşümüş mü? Veteriner mi çağırsak?" diyerek görüntüledi. Polisin çabası da kameralara yansıdı. Görüntüyü çeken kişinin, "Kepez Kaymakamlığı'nda kontrol noktasına gelen sokak hayvanına polisin gösterdiği merhamet ve şefkat. Dünyanın en merhametli polisi ve askeri Türk polisi ve askeridir" notuyla sosyal medyada paylaştığı görüntü, çok sayıda beğeni aldı.
yagmurda-islanan-kopege-polis-sefkati-2547-dhaphoto1.jpg